1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Elisa Viihde päivittyi - miten tallenteet nyt koneelle?

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi Platy2112 17.04.2015.

 1. Platy2112

  Platy2112 Newbie

  Liittynyt:
  18.01.2015
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Elisa Viihde näkyy menneen kokonaan uusiksi. Olin noutanut tähän asti tallenteeni omalle koneelle käyttämällä tallenteen katselusivun lähdekoodissa olevaa urlia (toimi VLC:n kanssa). Nyt tuo katselutoiminto on laitettu kokonaan uusiksi, ja tallenne pyörii uudessa selainikkunassa/välilehdessä ilman VLC-pluginia. Katselusivun koodissa ei ole mitään, mistä ainakaan minä osaisin ottaa kiinni, eikä wanha eviihde-kilkekään varmaan toimi tämän kanssa. Ideoita ja kikka kolmosia kenelläkään...?
   
 2.  
 3. ERyokas

  ERyokas Member

  Liittynyt:
  08.07.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  11
  Minulle toimii tämä jostain löytynyt keino: mene viihteeseen, valitse mitä haluat katsoa ja klikkaa tallennus käyntiin. Ruudulle tulee ilmoitus: "Tallenteiden katseluun tarvitset VideoLan Client (VLC) mediasoittimen selainlaajennuksen. ..." Klikkaa nyt ruutua hiiren oikealla, valitse "View page source" (tms, mutta ei "Inspect element" tms). Nyt avautuvan koodisivun lopussa on hieman sisäänvedetty rivi, joka alkaa "var player = ". Tuolla rivillä on myöhemmin lainausmerkeissä tunnuksesi ja vähän sen jälkeen myös lainausmerkeissä pitkä lauseke , joka alkaa "http://....

  Kopioi koko pitkä lauseke lainausmerkkien sisältä selaimesi osoitekenttään, kyseessä on tallenteesi suora osoite. Klikkaa enteriä, ja tallennus alkaa (Ohjelma yleensä kysyy katsotaanko vai tallennetaanko, valitse Tallenna). Tämän jälkeen voit katsoa kyseistä suurta tiedostoa tavallisen tiedoston tapaan, helpoimmin VLC-playerilla. Voit myös siirtää sen vaikka tikulle ja katso myöhemmin.
   
  Hay kiitti tästä.
 4. Hay

  Hay Newbie

  Liittynyt:
  21.05.2015
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Hienosti toimii, kiitos tiedosta ERyokas!

  Lisätäkseni vielä homma toimii myös vaikka VLC-player-plugin on jo asennettu selaimeen. Menee vain katsomaan tallennetta ja ruudun alalaidassa lähellä play/stop painikkeita painaa oikeaa hiirennappia ja katsoo sivun lähdekoodin/sourcen. Kun sivun lähdekoodi on auki, aivan alhaalla on tuo kohta missä lukee "var player...".
  Tässä selvennys kuvana mikä kohta kopioidaan selaimeen saadakseen kyseisen tallenteen ladattua koneelle.

  Elisa-Viihde.New.JPG
  T: Hay
   

Jaa tämä sivu