1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

elisa viihde kokemuksia?

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi mikueli 24.05.2011.

 1. mikueli

  mikueli Regular member

  Liittynyt:
  22.12.2006
  Viestejä:
  509
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  onko digiboksi mahdollista jotenkin saada langattomasti verkkoon? ei ole mahdollista oikein vetää piuhaakaan.. ei ole tilattu mutta on harkinnan alla.. miten toimii? pätkiikö tallennetut ohjelmat? vai miten se oikeasti toimii? tallentaako se verkkoon ohjelmaa oikeasti vai onko ne joka tapauksessa siellä netissä ja näkee vaa ne mitkä laittanu tallennuksee? sillä jos se todellisuudessa tallentas verkkoon ni eikös se vaatis aikamoista upload nopeutta netiltä?
   
 2.  
 3. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Langaton tukiasema, eli viihteestä verkkopiuhalla langattomaan boxiin ja se keskustelee sitten langattomasti sen toisen purkkisi kanssa.
  Nyt on vähän hankalampi vastata. Toiminta riippuu ihan siitä millaisella alueella asut, eli paljonko on letkussa vauhtia. Muutamia puutteita haluaisin korostaa tuossa:
  - Ei DVB-T2 vastaanottoa ja vaikka olisikin, korttipaikka puuttuu
  - Valikot ovat SD-resoluutiolle tarkoitettuna, eli näyttävät pikselimössöltä ja hankalasti luettavilta HD Ready ja FullHD telkuilla.
  - Kaukosäädin ja käyttöliittymä todella huonosti toteutettuja, mutta toimivat... yleensä
  - Suurin tuettu resoluutio on 1080i50. 1080i60 ja 1080p24 eivät toimi, koska laite jostain syystä ei osaa näitä näyttää oikein (kuva hyppii). Johtunee videopiiristä joka siellä lootan sisuksissa on. Testattu kolmella eri TV:llä (Sony, Samsung, Panasonic) ja yhdellä videotykillä (Epson, ei 3D mutta on FullHD).
  Laite ei tallenna mitään mihinkään eikä siinä tule mukana kiintolevy(j)ä. Nauhoitus toimii siis niin, että anot etukäteen lupaa saada katsoa "nauhoitettuja" ohjelmia jotka Elisa nauhoittaa jonnekin pääpalvelimelle uudenmaan DVB-verkosta (Elisa siis nauhoittaa kaikkia ilmaisia maanpäällisiä kanavia jatkuvasti jonnekin). Jälkikäteen lupaa ei saa, eli ei voi "nauhoittaa" jo menneitä ohjelmia vaikka ne siellä Elisan severillä ovat. Nauhoitukset ovat siis kaikille käyttäjille yhteisiä eikä maksukanavia voi nauhoittaa.

  Nauhoitukset todellakin katsotaan suoraan sieltä Elisan palvelimelta ja se vie yhtä paljon kaistaa kuin IPTV-kanavien katsominen, joihin kuuluu myös Yle HD.


  E: Lisätään laitoksen bugeihin vielä "näytönsäästäjä" joka tulee päälle x minuutin päästä. Hieno idea, mutta musta ruutu jossa pomppiva elisan logo ei peitä koko ruutua.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2011

Jaa tämä sivu