1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

easynote mx67, geforce7400 ja tvout ongelma

Viestiketju TV-out -ongelmat ja -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi cronos 09.11.2008.

 1. cronos

  cronos Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  795
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli läppäri PB easynote ja näyttiksenä NVIDIA GeforceGO 7400.

  Millä saan kuvan telkkaan samalla tavalla kuin vanhemmissa Radeon korteissa "Theathre Mode", eli läppärin näytössä voi selata vaikka nettiä ja kone samalla pyörittää leffaa telkassa.

  Kuvan saan kylläkin telkkuun, tässä "kloonitilassa" jossa se kopioi näytön kuvan telkkaan ja tämähän oikeastaan riittäisi mutta asetus muuttaa läppärin näytön "ensisijainen" resoluutioon 1024*768 vaikka pitäisi olla 1280*800, joten tämä ei ole hyvä asia.

  Dual-wiev tilassa taas läppärin näytön kuva on aivan oikeassa resoluutiossa mutta telkkuun menee vain tyhjä työpöytä eikä ainakaan Mediaplayer leffaa sinne piirrä tuon asetuksen ollessa voimassa.

  En ainakaan löytänyt nvidia control panelista mitään millä sen leffan sinne overleyhin ajaisi.

  Siis käyttis on Vista ja kyseessä uusi läppäri.

  Luulisi tämän koneen osaavan ym. toimenpiteen osaavan tehdä, kun 2002 vuoden armadakin, jossa ATI:n grafiikkapiiri osaa kuvan piirtää kahteen näyttöön omilla resoluutioillaan.
   
 2.  
 3. cronos

  cronos Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  795
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Joo elikä tosta nvidian ajurista puuttuukin kokonaan tuo kokonäytön tilan asetuksen Vistassa, pitääpi etiskellä ajuri versiota joka toimisi, jos jollain vinkkiä ongelman setvimisestä, ei muuta kuin vastaamaan.
   
 4. cronos

  cronos Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  795
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nähtävästi samanlaista ongelmaa muutamilla muillakin, vastausta vain ei missään topikissa.

  nvidia kehottaa hakemaan ajurit läppärin valmistajan sivuilta, läppärin tuotetuki kehottaa kääntymään microsoftin puoleen, syyttäen että vista aiheuttaa kyseisen ongelman.

  ajureita kokeiltu läppärin valmistajan versiosta 57.?? --- 178 nvidian omaan ajuriin, mutta kyseistä kokonäytön valintaa ei vaan ilmesty.

  Eikö AGENTILLAKAAN ole mitään sanottavaa asiaan???
   
 5. cronos

  cronos Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  795
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  noh eipä tuohon Vista / geforce ongelmaan ratkaisua löytynyt, edes modatuista ajureista, mutta jos joku saman ongelman kanssa painii ja haluaa hieman antaa periksi niin dual-wiev tilassa vetää player ikkunan reunan yli telkkaan ja muuttaa siellä täyteen kokoon niin ajaa saman asian kuin klooni + kokonäyttö.

  XP ja geforce 5200 Acerin läppärissä, antoi puolen tunnin säätelyiden jälkeen kloonin ja kokonäytön toimivaksi, manuaalisesti piti Nvidian control paneliin lisätä läppärin näytön 1280*800 resoluution ja sallia epäsopivat resoluutiot.
   

Jaa tämä sivu