1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys E-kirjan lukulaite

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi A_l 02.10.2022.

 1. A_l

  A_l Member

  Liittynyt:
  13.05.2004
  Viestejä:
  40
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Hei, huomasin tunnarini historiatiedoista, että jo vuodesta 2004 olen satunnaisesti täällä neuvoja saanut monenmoisiin ongelmiin. Jos ei Vauva-palstalla tiedetä, tulen yleensä tänne:)
  En enää halua vuoteeseen ipadia, jolla olen Kindlen kautta kirjoja lukenut, päädyn sotauutisiin kuitenkin juuri ennen unta ja se niistä sitten, samasta syystä en halua kuunnella puhelimesta mitään.

  Noh, e-kirjan lukulaite olisi ratkaisu ja hankinta askarruttaa nyt, en haulla löytänyt keskustelua, saa linkata, jos on tuoretta juttua.
  Voiko Kindlen lukulaitteeseen saada luettavaksi muuta kuin Amazonista hankittuja kirjoja, eli voiko kirjaston,
  Elisakirjan tai muualta ostetun e-kirjan jotenkin muuntaa niin, että sen voi Kindlellä lukea?

  Koboa koskien sama kysymys, tai mistä siihen ylipäätään hankitaan e-kirjat, mikä on Kobon "Amazon", onko se jokin kk-hintainen palvelu vai mikä?
  Kriittinen ominaisuus itselle on englanti-englanti sanakirja, joka Kindlessä toimii hyvin. Onko sitä Kobossa?

  Ja entä BocketBook, mitä ja mistä hankittavia e-kirjoja sillä voi lukea?

  Storytell on mun kk-maksullinen sovellus,kuuntelen myös paljon ja joskua luenkin ipadilta. Heillä myös erillinen lukulaite, voin tietty heiltä kysyä sitä, onko heillä englanti-englanti sanakirjaa siinä, joka toimii Kindlen tapaan. Jos ei joku satu sitä tietämään?

  Perusmallia haen, ei tartte olla äänikirjaominaisuutta, ei tallennustilaa, ei värinäyttöä, mieluummin 6 tuumaa kuin 7, akunkesto ei kotikissalle ole oleellinen.
  Suosituksia?
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,711
  Kiitokset:
  1,224
  Pisteet:
  223
  Omaa kokemusta ei ole, mutta pikaisesti katsoen kindlellä pitäisi onnistua jossain määrin myös muista lähteistä hankittujen kirjojen luku. Mutta ilmeisesti kindlen kirjoja ei muilla laitteilla ilman suojauksen kiertämistä taida pystyä lukemaan.

  Kobolla voi lukea aika monen eri tiedostopäätteen omaavia kirjoja, (mitä se sitten käytännössä E-kirjojen kohdalla tarkoittaakaan) mutta ilmeisesti jossain määrin rajoitettu ainakin sitä, että niitä voisi muissa laitteissa lukea. Kobolla on omat kotisivut josta löytynee lisää tietoa.

  https://www.kobo.com/fi/fi

  BocketBookilla löytyy kanssa omat kotisivut. En nyt huomannut, mitä rajoituksia on, mutta heillä on mahdollista hankia ohjelma jolla kirjoja voi lukea kännykälläkin. Sitä et toki halunnut tehdä.

  https://pocketbook.fi/fi-fi

  Ei nyt varmaan mitään jäisyttävän uuden uutta tietoa tullut. Hinnat näyttää olevan aika suolaisia kaikissa kaupoissa. Satasen pintaa halvimmat, jokunen 89€ kindlen tuli vastaan. Muutamasta kaupasta katsoin.
   

Jaa tämä sivu