1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVP5960 - onnittelut Philips...

Viestiketju DVD-soittimet -osiossa. Ketjun avasi smellberg 24.02.2007.

 1. smellberg

  smellberg Member

  Liittynyt:
  24.02.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hello world, ostin tuossa tammikuussa kyseisen soittimen ja tämä iänikuinen "Philipsin kirous" tuntuu vaan jatkuvan. Joskus 1995..6 oli Philipsin cd-poltin (en muista mallia) joka oli ihan susi. Lupasin ja vannoin etten koske peehen enää ikuna paitsi sitten parin vuoden päästä ostin toisen "ihan piruuttain" ja samoja oireita - levyt olivat enemmän tai vähemmän coastereita.

  No itse aiheeseen, DVP5960 kyllä toistaa USB:n kautta ihan lupausten mukaisesti, mutta DVD/CD-puoli on jotenkin kelvoton. Laite jumittaa luvattoman paljon, esimerkiksi leffa Batman Returns jämähtää 0:41 min kohdalla. Testasin samaa levyä LG:n soittimella ja ei mitään. Kyllähän sen vielä jotenkin ymmärtää että kotipolttoiset xvidit voivat temppuilla, mutta tällä aparaatilla on "windows 3.1" -tyyppinen vika jämähtää kun autistinen lapsi suorittamaan ties mitä "virheenkorjaus-operaatiota" minuutiksi pariksi, tehden samalla käyttäjää hulluksi epätietoisuudella siitä, että kannattaako odottaa että jotain tapahtuu vai vetääkö töpseli seinästä.

  Kääk... onkohan muilla vastaavia ongelmia näiden kopiosuojattujen originaalien DVD-leffojen kanssa?? (näin alkuun)..

  Eihän tässä saa syyttää muuta ku itteään ettää Philipsin menin uhkarohkeuttani hommaamaan. Joo ja tuo asiakastuki todellakin.. auts ja tuskainen parahdus. Voimia joo..
  ---
  do the google search: "where to find the next planet with decent hardware?"
   
 2.  
 3. smellberg

  smellberg Member

  Liittynyt:
  24.02.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  .. korjaan Batman Begins oli DVD-leffan nimi. Noin 41 minuutin kohdalla lukupää ja tekniikka alkaa säksättämään siihen malliin että epäilee jo hieman onko joku Philipsin sihteerikkö unohtunut sinne naputtamaan typewriterilla..
  Vieressä murjottava LG:n halpismalli DR7400 ei valita yhtään samasta levystä. No onneksi on kaksi HALPAA(?) soitinta. Ostin Philllipsin Anttilasta satkuhintaan.

  Pitäisköhän palauttaa (vihaan tätä viihde(?)-elektroniikan rahtaamista edestakaisin..) ja ottaa toinen tilalle...? Jättää vanha tekstarilla Matti Vanhasen tyyliin. Kiitoksia kommenteista.
   
 4. koulukatu

  koulukatu Member

  Liittynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen katsonut laitteella ehkäpä satakunta elokuvaa eikä ole kertaakaan jumittanut minkään formaatin levyillä. Katsottu on myös tuo Batman Begins. En ole myöskään huomannut muilla forumeilla mitään valituksia jumittamisen suhteen. Olisikohan sinulle osunut maanantaikappale?
   
 5. smellberg

  smellberg Member

  Liittynyt:
  24.02.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vastauksesta, maanantai-ilmiö kävi kanssa mielessä, pitänee jatkaa puolitieteellisiä tutkimuksia ja käydä vaihtamassa kaupassa jos käy ihan mahdottomaksi. xvid/divx- puoli pelaa ihan kiitettävästi, olisivat kenties voineet myydä laitteen ilman romppuasemaakin..
   

Jaa tämä sivu