1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DVB-T + 2 viritintä + conax. Onkos olemassa?

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi polku 15.03.2010.

  1. polku

    polku Regular member

    Liittynyt:
    02.11.2004
    Viestejä:
    138
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eli ongelmana on se ettei osunu parin tunnin nettikauppojen selailulla jälkeenkään löytyvän tuollaista laitetta. Eli onko noita edes keksitty.

    Eteen sattui kyllä tuplavirittimellä olevia digitikkuja ja kortteja mutta niistä puuttui conax korttipaikka. Tai sitten jos oli conax paikka niin oli vain yksi viritin.

    Tahtoisin viimeinkin lahjoittaa punaiselle ristille tuon tallentavan digiboxin olkkarista ja ottaa kaiken hyödyn htpc:stä. Homma vain tyssäs tuohon että siinä pitäisi tulla nyt toimeen vain yhdellä virittimellä. Nyt on jo koneessa yksi digiviritin muttei riitä se yksi..ja siinäkään ei ole conax korttipaikkaa.

    Niin ja ei ole väliä onko pci- vaiko usb väylään. Pci väylässä vain rajoittaa se että kortin on oltava lowprofile...tiedä sitten onko sellaisiakaan :D

    Miksei ne jo oikeesti tee jo kunnon laitteita koneelle kun noi tietokoneetki yleistyy olkkarissa?
     
  2.  
  3. mali99

    mali99 Regular member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    429
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Aika vähissä on vaihtoehdot.
    Kaksi erillistä vastaanotinta voisi olla helpoin ratkaisu. PCI korteista ei tule mieleen yhtään lowprofile mallia jossa olisi conax mahdollisuus.

    Technotrend CT-3650 CI DVB-C/DVB-T USB on vähän kallis, mutta ilmeisesti ihan toimiva.
    Toisena vastaanottimena voisi käyttää vaikka jotain halpaa n.20 euron usb-tikkua.

    Yksi vaihtoehto on Conax softapurku USB-älykortinlukijalla, mutta vaatii aika paljon virittelyä, aikaa ja hermoja.

    Katseluohjelmaksi kannattaa valita DVBViewer.
     
  4. tubii

    tubii Member

    Liittynyt:
    22.11.2009
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    mites toi kahden kortin käyttö, tunnistaako esim DVBviewer ne automaattisesti ja osaa käyttää molempia suoraan kuten yhtä kahden virittimen korttia?
     
  5. mali99

    mali99 Regular member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    429
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tunnistaa ja hyvin toimii, mutta kahden identtisen virittimen kanssa saattaa olla ongelmia saada tomimaan.
    Se tosin liittynee enemmänkin huonosti tehtyihin ajureihin.
     
  6. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Koneessani on kolme virtintä, kaksi korttipaikoilla ja yksi USB-viritin. Kahdessa niissä conax-korttipaikat.
    Toimivat erittäin luetettavasti, katseluohjelmana DVBViewer.
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2010
  7. polku

    polku Regular member

    Liittynyt:
    02.11.2004
    Viestejä:
    138
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jees. Kiitoksia avusta. Eli tuommoista yhdistelmää ei siis ilmeisesti ole olemassa niin se pitää itse tehdä.

    Vanha a-linkin tikku jää vielä käyttöön mutta rinnalle tilaan jonkun conax lukijallisen kortin. Tiedä sitten vielä minkä.. Anysee e30 meinasin mutta liekkö sillä toimi tuo dvbviewer ja maksukanavat.
     
  8. mali99

    mali99 Regular member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    429
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Anysee toimii muuten, mutta se ei osaa purkaa maksukanavia kuin omalla ohjelmallaan, eli unohtaisin sen...
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2010
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Anysee on yksi minun virittimistänä ja toimii loistavasti DVBViewerin kanssa yhteen.
    Sen omassa ohjelmassa on todella hankala tuo tallennuspuoli verrattuna DVBVieweriin.
     
  10. mali99

    mali99 Regular member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    429
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Toisessa ketjussa jo joku korjasikin asiaa, että Mediacenter osaa käyttää Anyseen kortinlukijaa, mutta käsittääkseni DVBV ei?

    Sainpa muuten sittenkin kaksi identtistä Twinhan / Azurewave -korttia toimimaan DVBViewerissä, kun päivitin ohjelman uusimpaan versioon. Nyt on koneessa siis yhteensä 3 kpl PCI-kaapelivirittimiä ja hienosti toimii.
     
    Viimeksi muokattu: 16.03.2010
  11. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    DVBViewer tunnistaa anyseen kortinlukijan ja osaa käyttää sitä.
     
  12. mali99

    mali99 Regular member

    Liittynyt:
    06.12.2006
    Viestejä:
    429
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuohan muuttaa tilannetta paljon Anyseen eduksi.
    Oli kyllä mennyt minulta täysin ohi, että DVBV tukee nykyään Anyseen kortinlukijaa. Pitäisi näköjään päivittää tietojaan useammin :)
     
  13. Ortep

    Ortep Member

    Liittynyt:
    04.05.2010
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Voisitteko tarkentaa, että miten saitte tuon conax-lukijan toimimaan Anysee -purkissa?
    Itse hain tänään tuon tavallisen Anyseen kaveriksi tuon E30 Plus -purkin. Eli ajatus olisi tuolla plussa-purkilla purkaa salatut kanavat. Sain sellaisen käsityksen, että tuo lukija toimisi myös tuon toisen purkin kanssa, kunhan kortti on vain toisessa purkissa. Anyhow - ongelma on vain se, että en saa salattuja kanavia näkymään. Kun laitan tuon kortin digiboksiin, niin siellä kanavat näkyvät. Mistä napista nyt painetaan? Olisi kiva saada nuo kaikki kanavat näkymään - myös salatut.
    Jatkossa sitten kahden virittimen avulla voisi tallentaa kahta nippua yhtäaikaisesti. Jos se toimii hyvin, niin hommaan vielä kolmannen virittimen, niin sitten saa jo kolme nippua talteen yhtäaikaisesti...

    Mutta kerroitte, että tuon Conaxin saa toimimaan. Miten se tapahtuu?
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Nuo virittemet eivät tule aiheuttamaan haittaa DVBViewerillä, kaikki toimii loistavasti. DVBviever pitää huolta siitä, että talleenusformaatti on kaikissa sama ja edelleen käyttökelpoinen. Taisi olla niin, kun katsoo salattuja kanavia pitää kortti olla laitteessa kiinni (tästä en ole täysin varma)
    EDIT: Itsellä on kolme erilaista korttia ja kaikki toimivat DBVViewerillä samalla tavoin.

    Sigu kertoo mitä kortteja käytän.
     
    Viimeksi muokattu: 25.08.2010
  15. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Tuplaksi meni.
     
    Viimeksi muokattu: 25.08.2010
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Triplakasi meni
     
    Viimeksi muokattu: 25.08.2010
  17. mixxc

    mixxc Member

    Liittynyt:
    20.11.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    IlmoJP Voitko kertoa miten saan Anyseen E30 C Plus conaxin toimimaan dvbviewerissä?
    Joku muukin oli kysynyt tätä.
    haluasin suhkot rautalanka ohjeet.
    Itselläni on uusin softa dvbvieweristä 4.5
     
  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Itselläni se toimii Terratestial-moodissa tuon harava-antennin kanssa. Samalla tavalla se pitäisi toimia kaapelissakin, luulisin. Kortti pesään ja kanavien viritys, mitään muuta kikkaa siihen en tiedä.

    Sitten käydä kaikki asetukset huolella läpi ja huomioida ne kohdat jotka liittyvät kaapeliin.
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2010
  19. mixxc

    mixxc Member

    Liittynyt:
    20.11.2010
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko sinulla esim anyseen oma softa taustalla päällä, vai onko se suljettuna kokonaan.
    Onko sinulla laiteet kohdassa anyseen virittimestä valittuna vain CI-moodi?
    Itselläni on 2 viritintä: Cinerqy 1200 DVB-C ja sitten anyseen e30 c plus
    Käytän ensisijaisena Cinerqya ja kanavapurun haluasin suorittaa anyseella.
    Vai johtuvatko ongelmat juuri siitä että yritän tehdä näin?

    Jos osaat kertoa jonkun suoran linkin missä on keskusteltu tästä asiasta niin hyvä.
    Kiitos ja anteeks.
     
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,767
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    anyseen ohjelmista driveri ainoastaan käytössä.
    Katseluohjelma ainoastaan DVBViewer, jossa valittu CI-moodi. Muita katseluohjelmia ei ole ollenkaan asenettu.
     
    Viimeksi muokattu: 20.11.2010
  21. vinikka

    vinikka Regular member

    Liittynyt:
    04.05.2008
    Viestejä:
    313
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    DVBViewer on paras Itellä smartwii:n kloonikortti paikoillaan ja toimii sateliittipuolella. Myös HD kanavat.
     

Jaa tämä sivu