1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma DNA + Huawei 5186: Zyxel kytkimelle ei hallintayhteyttä

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Yrjana 30.09.2017.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Yrjana

  Yrjana Member

  Liittynyt:
  05.01.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ongelmana saada Huawei E5186 mokkulan perässä olevaan Zyxel-kytkimeen hallintayhteys PC:llä. Kytkin itsessään toimii niinkuin pitääkin, ongelma koskee vain hallintayhteyttä jonka avulla kytkimen asetuksia muutetaan. Mokkulassa käytössä vain yksi portti joka menee tälle Zyxel-kytkimelle, ja koko muu verkko kotona tämän kytkimen porteissa joista nyt käytössä 7/8. Vaihdoin tänään mokkulaan DNA:n sim-kortin (aiemmin Telia), ja myyjä ohjeisti vaihtamaan APN julkinen.dna.fi ja tämän asetinkin mokkulan hallintaohjelmassa oletukseksi. Mutta yhteyttä kytkimelle ei saa, selaimen http://192.168.1.3/ antaa vastaukseksi: Sivustoon ei saada yhteyttä.

  Ongelma ei koske pelkästään kytkimen hallintaan pääsyä, vaan sama hallintayhteyden estyminen koskee myös kytkimen perässä olevaa Unify PoE wifi-laitteiston hallintayhteyttä.

  Telialla (4G) aiemmin piti kaksisuuntaista dataa varten tilata liittymälle Telia Yhteyspiste -lisäpalvelu, ja DNA:n myyjän mukaan tämä APN-asetus julkiseksi ajaa saman asian, mutta eipä toimikaan.

  DNA:n oma tekninen tuki meni lopulta neuvottomaksi asian kanssa, ja kehottavat ottamaan yhteyttä heidän alihankkijan HS-Worksin maksulliseen tukeen, röyhkeää!:mad:
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu