1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

dna 4g kokemuksia?

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi JoniS 25.07.2012.

 1. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  elikkä niinkuin otsikko jo kertookin haluaisiko joka jakaa kokemuksia noista dna 4g yhteyksistä?

  esim. millainen ping verrattuna 3g yhteyteen, onko yhtään vakaampi vai pätkiikö samalla tapaa kuin 3g välillä ja tietysti jos jotain muuta mainittavaa on siitä.

  tilasin meinaa dna:lta tuolaisen 40mb 4g liittymän kun 2vk saa kokeilla ja jos ei miellytä niin voi takaisin laittaa menemään, kannattaako pitää toivoa yllä että edes joltain osilta olisi parempi kuin tämän hetkinen puhelimen jaettu yhteys?(3g)
   
 2.  
 3. JoniS

  JoniS Active member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  2,951
  Kiitokset:
  261
  Pisteet:
  93
  pieni pävitys:

  elikkä sain laitteen himaan ja ensin meni päivä että onnistuivat sim-kortin aktivoimaan, noh sitten se pettymys ja kiroaminen vasta tulikin.

  eihän täällä kunnalla ole edes 4g lte verkoa, kiitos dna kun väititte että on 4g verkko täällä, taino onhan täällä "4g dc" verkko johon mokkulan romu ei edes saa yhteyttä jos puhelimessani on datayhteydet käytössä -.-(puhelimessa myös dna)

  sitten vielä hauskempi asia puhelimen 3g on nopeampi kuin tämä 4g dc, oli molemmat laitteet päällä samaan aikaan tai ei.

  sainpahan vastattua kaikkiin omiin kysymyksiini, loppu vaikutelma päivän käytön jälkeen on p*ska maku suussa, Onneksi on 2vk tyytyväisyys takuu.
   

Jaa tämä sivu