1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

diVision VDC4700PVR kiintolevy

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tikipoksi 08.04.2012.

 1. tikipoksi

  tikipoksi Member

  Liittynyt:
  08.04.2012
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kenelläkään kokemuksia ko boxin kiintolevyn vaihdosta? Entinen "piiputti" eikä noi uudet tallentavat hd-boxit oikein innosta noilla hinta/laatusuhteilla...
   
 2.  
 3. mraudio

  mraudio Member

  Liittynyt:
  25.12.2011
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei juuri siitä mallista. IDE levy täytyy olla - 3.5". Siis tarkennan vielä , ATA , PATA tai ULTRA ATA merkintä levyssä ! Ei SATA ! Välttämättä se ei ohjelmallisesti hyväksy suurempaa levyä kuin se alkuperäinen on - siis levyn kapasiteetti , GB. Käytettyjä näyttää olevan runsaasti kaupan - kunnosta ei aina voi olla varma. Olen paljonkin vaihtanut levyjä , ei niissä yleensä ole ongelmia ollut. Näissä kuten elektroniikassa yleensäkin täytyy olla huolellinen ja ammattitaitoa arvostetaan. Se JUMPER liitin tulee muistaa laittaa uuteen levyyn samaan asentoon kuin vanhassa - eli yleensä MASTER tila ! Onnistuneen asennuksen jälkeen valikosta kohta jossa levy FORMATOIDAAN - alustetaan. Ei sitten muuta kuin pieni koe taltiointi ja kaikki hyvin, niin voikin kaikki ruuvit takaisin laittaa. Pieni vihje , vanhat massiiviset SAMSUNG levyt ovat olleet luotettavia - samaa ei voi sanoa MAXTOR levyistä.
   
 4. tikipoksi

  tikipoksi Member

  Liittynyt:
  08.04.2012
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ko. malliin menee mikä tahansa PATA IDE levy 3.5". Boxi tukee ainakin teratavuun asti kovoja. Jumppereita tuossa ei ole. Menee heittämällä ja boxi alustaa/tunnistaa kovon. Toimii kuin junan vessa. Tässä tapauksessa uusi/toinen Western Digitalin 350giganen levy rikkoutuneen pienemmän tilalle - riittää mulle. Hiljainen ja viileä. Suosittelen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2012

Jaa tämä sivu