1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

diVision vdc 8800 B - raivostuttava ongelma?

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi pulukka 15.04.2008.

 1. pulukka

  pulukka Member

  Liittynyt:
  15.04.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys!

  Viime viikolla tuli hankittua markatalosta diVision vdc 8800 B digiboksi kaapeliverkkoon. Päivitin saman tien muistitikun avulla boksin ohjelmiston versioon 1.29, jonka imutin Suomen Schneiderin nettisivuilta.

  Ongelmana on se että kun nauhoitat epg:n kautta tehdyllä ajastuksella yksittäistä ohjelmaa 3-kanavalta, neloselta, subtv:ltä niin mitkään muut saman nipun kavat eivät näy kunnolla vaan kuva on täynnä mosaiikkia ym. häiriötä ja ääni pätkii ihan tolkuttomasti. Samalla myös tallennettava ohjelma tallentuu levylle/näkyy täysin vastaavassa katselukelvottomassa kunnossa. Kun katkaiset laitteen virran kokonaan kesken tallennuksen ja käynnistät boksin & tallennuksen uudelleen niin tuolloin homma taas pelaa mutta itse nauhoitushan on kahdessa eri kappaleessa ja siitä puuttuu pätkä. Tämä meinaa siis sitä että emme pysty nauhoittamaan kolmoskanavan nipusta ajastimella mitään. Markantalon myyjä lähes pakkomyi meille sellaisen jonkun "suojatun" antennikaapelin joka kuulemma kannattaa olla. Raivostuttavaa!

  Naapurihuoneessa samasta antennipistokkeesta tulevan johdon päässä oleva Humaxin perusboksi näyttää tallennuksen aikana kaikki kanavat niinkuin pitääkin. Meillä tulee Kaapeliliittymä sekin samasta antennireijästä mutta tuolla netin päällä olemisella ei tuntuisi olevan mitään vaikutusta ongelmaan.

  Mitä tehdä; viedäänkö laatikko takaisin liikkeeseen vai onko teillä tähän mitään ratkaisua/ehdotusta? Kahden yht'aikaisen ohjelman tallennusta emme ole edes uskaltaneet testata... Muuten kyllä boksi vaikuttaa oikein näppärältä mutta kun tuo tallennusongelma pistää veren kiehumaan; Suurin osa tallennuksistamme on täysin pilalla!
   
 2.  
 3. pulukka

  pulukka Member

  Liittynyt:
  15.04.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ooh tuskaa - taas koko viikonlopun tallennukset perseellään -pelkkää diashowta ja pätkivää moskaa.

  Maahantuoja ei vastaa sähköposteihin; digi tv -info ei vastaa sähköposteihin. Täälläkään ei taida kelläkään olla samanlaisia ongelmia.

  Pitänee kiikuttaa rakkine takaisin liikkeeseen ja kokeilla jotain muuta merkkiä/yksilöä. Entäs jos seuraava boksi pätkii samalla tavalla jolloin vika on signaalissa - kenen on vastuu ja minne ottaa yhteyttä?

  V***u kun V***taa koko touhu!
   
 4. jonspoh

  jonspoh Member

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lainataas tätä. Eli saako tuota vdc 8800B antenniverkossa toimimaan? Muutin kaapelitaloudesta pois ja nyt tarvis saada tuo boksi antenniverkkoon toimimaan. Liitäntä ant in ja out löytyy, mut ei vaan löydä signaalia.
   
 5. arskaxx

  arskaxx Active member

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  1,056
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ei ole mahdollista saada kaapeliverkon boxia toimimaan antenniverkossa, erilaiset signaalit nääs.
  Jos se olisi mahdollista, niin ei tarvittaisi erikseen kaapeli- ja antenniverkon boxeja ;)
   
 6. syrtek66

  syrtek66 Regular member

  Liittynyt:
  19.02.2007
  Viestejä:
  163
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  jess, munkin digibosi heittää mosaikki kuviota teeveehen ja ääni pätkii, ennen tätä on tullut tiettyjen ohjelmine prime aikaan, nyt olen huomannut oman division vdc4600 boxin tekevän tätä juttua nauhoittaessa jotakin ohjelmaa.

  Eli onko kyseessä jokin bitin asetus (drm?) vai onko kyseessä hd tv kuvan välitys kaapelissa. Itse olen dna pohjois-suomen asiakas.
   
 7. esep

  esep Member

  Liittynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  pulukka: Korjautuiko ongelma ja miten kävi boksin kanssa?
   

Jaa tämä sivu