1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Discord ja herjat

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 20.09.2019.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Jeps. Hörps kahvit ja kokeilen asentaa D:n uudelleen, nyt tuolta tarantellan linkistä.

    Homma toimii, ei siinä mitään. Harmittaa vaan kun ei toimi kuten itse toivoisi. Eli ping-pong äänien lisäksi jäädä tehtäväpalkkiin kuvake saapuneesta viestistä.

    Onko muilla käytössä vastaavaa sovellusta? Ei selainpohjaista vaan appina.
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,019
    Kiitokset:
    3,796
    Pisteet:
    223
    Ei ainakaan kannattaisi olla. Toimimatonta battlefieldiä ihmetellessä törmäsin tuhansiin tapauksiin missä tuo ohjelma aiheuttaa ristiriitoja laitteiden välille.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Ok. Mutta lataan nyt uudelleen ja myöskin CC:n :)

    muoks
    Juodaan toinenkin kuppi kahvia... (köh) ja tuumaillaan vielä tovi koko hommaa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2019
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,019
    Kiitokset:
    3,796
    Pisteet:
    223
    Siirry väkevämpiin niin homma edistyy. Saattaahan se ketuilleenkin mennä, mutta edistystä sekin.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  6. PerttiGG

    PerttiGG Active member

    Liittynyt:
    22.04.2017
    Viestejä:
    448
    Kiitokset:
    123
    Pisteet:
    53
    Päivittäin Discord käytössä, ladattuna sovelluksena
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,037
    Kiitokset:
    1,025
    Pisteet:
    223
    Oli aikaisemmin, mutta ei nyt enää tarvetta. Minulla se toimi kyllä ladattuna antamastani linkistä.

    Mielenkiintoista olisi tietää, mihin tuo scannown corruptoitunut file liittyy. Katsoitko nuo siinä mainitut Logit, saisiko niistä mitään selvyyttä asiaan.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  8. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Otan selvää noista päivän päälle... kuha ite selwenee. :rolleyes:
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,037
    Kiitokset:
    1,025
    Pisteet:
    223
    Tarkistaisin kyllä kovalelevyn myös Crystal Disk Infolla, koska voi liittyä tuohon corruptoitumiseen.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.
  10. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Ok vinkki, tsekataan tuokin.
     
  11. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,287
    Kiitokset:
    707
    Pisteet:
    123
    Kun pienennät discordin tehtäväpalkkiin, tulee tehtäväpalkkiin saapuneista viesteistä ilmoitus. Jos raksista suljet sen pääikkunan tulee vain se pinpong ääni jos sovellus on taustalla käynnissä.
     
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Hmm. On aina ollut kokotilassa tuo Discord välilehdellä. Kokeilen toimiiko pienennettynä.

    muoks..
    Ei toimi ainakaan selainversiolla. Ääni kuuluu mutta se on helppo missata jos on kotosalla muutakin puuhaa kuin naputella näppäimistöä. :)
     
  13. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,287
    Kiitokset:
    707
    Pisteet:
    123
    Juu tuo neuvo oli siis tuohon softaan, ei ole selainversiota tullut itse koskaan käytettyä.
     
  14. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Hupss... juu noin juurikin asia toimii. Kaverilla on koneella noin ja toimii ilmoitukset alapalkissa. Huomenna härkää sarvista, nyt hieman viihdettä viikonloppuna.
    härkä.
     
  15. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,054
    Kiitokset:
    1,263
    Pisteet:
    223
    Noniin, päivitystä tilanteeseen.

    CCleaner teki tehtävänsä ja jotain jäljelle jääneitä jämiä poisti käynnistyksestä ja rekisterin siivous vielä päälle. Olin jo muka tottunut että kympin omalla siivoustyökalulla homma hoituisi eikä tullut edes mieleen kokeilla CC:lla. :)

    Täällä ei enää kummittele mitään asiaan liittyvää.
    Näyttökuva (33).

    Käytän kuitenkin tulevaisuudessa tuota Discordin selainversiota, sen kanssa pärjää. Kiitoksia kaikille osallistujille. :D

    muoks
    Ladattu viestin #17 osoitteesta ja nyt toimii tuo Discord ok. :cool:
    kuvake.PNG
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2019
    tarantella kiitti tästä.
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,037
    Kiitokset:
    1,025
    Pisteet:
    223
    Jossain yhteydessä taisin mainita, että käyttöjärjestelmän omat siivoustoimet eivät vakuuta. Ccleaneria on paljon myös mollattu siihen lisättyjen ominaisuuksien vuoksi. Se kuitenkin tekee juuri sen, mitä käyttäjä hyväksyy tai jättää hyväksymättä eli se ei asenna mitään ylimääräistä, ilman käyttäjän hyväksyntää. Tässä pätee sama, mitä kaikissa ohjelmissa - asennuksen aikana pitää olla hereillä ja tarkkana, mitä ehdottelee asennnettavaksi.

    Ccleanerin kaikki automaattiset toimet tulee mielestäni kieltää asetuksissa ja käyttää sitä ainoastaan manuaalisesti tarkastuksiin ja puhdistuksiin, silloin se palvelee käyttäjän etua mielestäni parhaiten.

    Hyvä, kun homma ratkesi.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu