1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Digi-TV / digi-boksi / maksukortti / kovalevy?!?!

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi noviisi77 05.04.2011.

 1. noviisi77

  noviisi77 Member

  Liittynyt:
  05.04.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moi! Nyt on digi-noviisi ongelmissa. Vanha digiboksi sanoi sopimuksen irti ja tässä kohtaa on syytä investoida sellaiseen setuppiin, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun ja kokonaisuuden yleensäkin.

  Hankin hiljattain uuden Samsungin LCD HD telkkarin ja digiboksin pitäisi tukea sen ominaisuuksia. HD bokseja vaan on aika vähän myynnissä ja en ole varma tarvitsenko sellaista ollenkaan?! Nimittäin HD kuvan saan liittämällä antennin suoraan telkkariin, mutta silloin en voi katsoa maksukanavia kortilta, vai mikä tähän voisi olla avuksi? Mikäli tämän saisi ratkaistua, niin voisin hankkia tallentavan digi-boksin tilalle ulkoisen kovalevyn tallennusta varten? Olen myös miettinyt blue ray -soittimen hankkimista, mutta sillä tuskin saan ratkaistua mitään edellä mainittuja ongelmia...?

  Sekava kysymys, myönnetään, mutta olisin hyvin kiitollinen jos jollakin olisi kokemusta ja vinkkejä mikä kokonaisuus toimii hyvin ja toki kuulen mielelläni suosituksia tuotteista (esim. hd-digiboksi puolella mietin uskaltaisiko hankkia Handan DVB-C 9900...)

  Kiitos avusta jo etukäteen!
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
 4. pentsu

  pentsu Active member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  1,388
  Kiitokset:
  24
  Pisteet:
  68
  Jos tarkoitit antennin liittämisellä telkkariin, että olet antenniverkossa, niin älä hemmetissä ainakaan tollasta vingerin ehdottamaa boksia osta!

  Jos taas olet kaapeliverkossa, sinne löytyy kyllä paljon muitakin vaihtoehtoja.

  Telkkarisi saattaa myös itsekin tukea ulkoiselle kovalevylle tallentamista. Tuolloin et kuitenkaan voi vaihtaa tallennuksen aikana kanavaa. Katselet siis sitä mitä tallennat, tai päinvastoin.

  Maksukanavat saat näkyviin ilman erillistä digiboksia hankkimalla telkkariisi kortinlukijan.
   

Jaa tämä sivu