1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Dell tehdasasetukset

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Zkillz 19.05.2013.

  1. Zkillz

    Zkillz Member

    Liittynyt:
    12.09.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kone ei tahdo oikein toimia joten pitäisi palauttaa tehdasasetukset, voisiko joku kertoa miten se tehdään? Kokeilin näppäipiä F11 ja F10 mutta ei tullut eteen mitään, ja F8 kun painaa ei tule sitä 'korjaa tietokone' vaihtoehtoa. ja ei ole mitään levykkeitä.
    Kone : Dell windows vista 32bit.

    Kiitos.
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2013
  2.  
  3. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Painat F8 eikä tuu mitään vaihtoehtoja?
     
  4. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,350
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    näppis usb vaiko ps/2 liittimessä?
     
  5. Zkillz

    Zkillz Member

    Liittynyt:
    12.09.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Näppäimistö tuolla koneen takan olevassa?
    Ja kun painaa F8 tulee tietenkin ne vikasietotila vaihtoehdot, mutta ei tule sitä 'korjaa tietokone' vaihtoehtoa.

    kiitos
     
  6. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    USB http://static.ddmcdn.com/gif/usb-ch.jpg

    PS/2 http://keyllama.com/images/ps2keybo.jpg

    Nii pääsekkö Windowsiin saakka?
     
  7. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Tässä nopeasti katottuna Dell:n sivuilta:

    Käytännössä pitäisi olla levy tai F8 painettaessa tulla "korjaa tietokone / Repair computer".

    Mikähän mahtaa olla koneen malli ja käyttöjärjestelmä?
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2013
  8. Zkillz

    Zkillz Member

    Liittynyt:
    12.09.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    juuh, kone hyrrää vikasietotilassa.
    ja USB.
     
  9. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,350
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    eli siinä voi olla syy,kun koneen käynnistysvaiheessa,ei kaikilla koneilla ole usb-paikan hiiret/näppikset toimimassa (esim,vanhojen koneiden biosit eivät tunnista usb näppäimistöjä ollenkaan,kuten ei käynnistysruutukaan,täten suosittelisin testata uudelleen ps/2 näppäimistön kanssa tuota,
     
    Viimeksi muokattu: 19.05.2013
  10. Zkillz

    Zkillz Member

    Liittynyt:
    12.09.2011
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mutta kun F8 toimii ja saan vikasietotilan päälle?
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
  12. BforeDusk

    BforeDusk Senior member

    Liittynyt:
    15.09.2006
    Viestejä:
    6,570
    Kiitokset:
    7
    Pisteet:
    118
    No se tuossa vaiheessa on jo kovolta lukenut winukka ja varmaan ladannut usb portin käyttöön.

    Kuten Geretti sanoo, mutta lisäyksenä: Monessa koneessa se on biosissa asetuksella usb-legacy jolla usb on aikaisemmin (?) käytössä. Ainakin ilman sitä vain ps/2 näppiksellä sinne biosiin pääsee.
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,350
    Kiitokset:
    424
    Pisteet:
    143
    jos joissain oli edes usb-legasya olemassa (tosin tämäkin taisi olla usb 1.1 aikaan,joka ei AP:n koneeseen mahda päteä :D
    ja joo,toi legacy ominaisuus anto mahdollisuuden bootata tikku/usb laite päälle heti koneen käynnistysvaiheessa
     

Jaa tämä sivu