1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DC++ Aktiivi

Viestiketju Aloittelijoiden P2P-ongelmat -osiossa. Ketjun avasi fendeli 21.09.2005.

  1. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Miten saan DC++ aktiivi tilaan ? Modeemi on Telewell TW-EA501. DC++ passiivikaan ei löydä kunnolla mitään.
     
  2.  
  3. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
  4. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Onko mitään helpompaa tapaa? En tajua mitään noista.
     
  5. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Ei ole mitään helpompaa tapaa.
     
  6. download

    download Active member

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    1,992
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Ota yhteys siihen purkkiis selaimella tuon ohjeen alussa olevan mukaan niin alat tajuta kyllä. Siellä on ihan tuon näköistä niinkuin ohjeessa näkyy.
     
  7. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No miten saan sit bitcomenttiin portit auki ?
     
  8. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mulla ei näytä yhtään samalta kuin tuossa kuvassa
     
  9. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Virtual Server <- Mulla ei ole siellä valikoissa tuommosta :-/
     
  10. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mikähän tässä mättää ? DC:llä ei tule kuin jotain 10-20kb ja sama homma torrenttina.
     
  11. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ja tietoturvana toimii F-Secure Internetsecurity. Apuja kaivataan
     
  12. nwind

    nwind Regular member

    Liittynyt:
    21.05.2003
    Viestejä:
    452
    Kiitokset:
    12
    Pisteet:
    28
    Millanen kaista sellainen nopeus

    (itse todettuja maximi vauhteja, pyöristetty tasalukuun) :

    256/256 = ~27 / ~27 kb/s

    512/512 = ~53 / ~53 kb/s

    1024/512 = ~100 / ~53 kb/s

    2048/512 = ~185 / ~53 kb/s

    Ja se että sinulla on kaistaa ei tarkoita että voit ladata nopeasti, vaan se että lähteellä tai lähteillä pitää olla vapaata uppikaistaa.
     
    Viimeksi muokattu: 21.09.2005
  13. download

    download Active member

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    1,992
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Niinpä muuten näyttää että tuo ohje olikin EA-500 mallille. Siltikin jos lisää tekstiä viestiketjuun niin muokkausnapukka on kätevä ettei tule turhaan uusia koko ajan. Nuo kaiki lisäkyssärit olis kyllä menny ihan samaan ruutuun.
     
  14. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
  15. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Nyt pääsin tuonne virtual server kohtaa, mutta mitä minun pitää noihin portteihin laittaa, että saan pelaamaan dc++ ja torrentit.
     
  16. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Dc:lle avaat portit:

    TCP 1412
    UDP 1412

    Azureukselle:

    TCP 6881

    Edit: siis tuo TCP 6881 käy myös muille torrenteille, ei pelkästään azulle... :) (pieni tarkennus)
     
    Viimeksi muokattu: 22.09.2005
  17. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
  18. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Kirjoitat siihen "all ports" kohtiin portit ja laitat ip kohtaan koneesi ip:n. Sitten painat alhaalta "save".
     
  19. fendeli

    fendeli Member

    Liittynyt:
    21.09.2005
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Siis laitanko nuo kaikki portit tuohon start port kohtaa alekkain vai end port kohtaa alekkain? Nyt tää jotain bugaa eikä mene edes koko sivulle :-\
     
  20. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,215
    Kiitokset:
    51
    Pisteet:
    128
    Näin:

    2. Start: 1412, End: 1412 IP: koneen ip
    3. Start: 6881, End: 6881 IP: koneen ip

    Tuolla pitäis toimia.
     
  21. rednex

    rednex Member

    Liittynyt:
    24.09.2005
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    itellä on samainen helvetin esineellistymä, siis tw-ea501 ja 2 päivää säätäny että sais dc:n toimimaan mutta ei. eikä torrentitkaan lähde tulemaan.. ei kellään ois jotain vinkkiä? kuhan tässä huomenillalla kämpille kerkeän niin pistän vaikka shottia niistä asetuksista. Sen verran vielä tietoa että nettinä on soneran 512..

    Se vielä että kyllä se hubeille yhistää mutta mitään ei löydy.. passivessakin vain muutama hullu filu..
     
    Viimeksi muokattu: 24.09.2005

Jaa tämä sivu