1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

DC++ Active tila | Helppo-ohje TW-EA501 v2 omistajille

Viestiketju Käyttäjien tekemät oppaat -osiossa. Ketjun avasi Ryukage 08.01.2006.

 1. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  No samat asetukset se vaatii ku ennenki.. Eli ihan normaalisti käyt ne asetukset läpitte ja tarkastat että kaikki IP kohdat on oikein. Tai sitten poistat entiset ja teet kokonaan uudet. Suoraan sanottuna, tuo on tyhmä kysymys jo. Neuvot neuvottu tän viestiketjun aikana niin monesti, että luulis noilla pärjäävän. DC hubien operaattorina huomaan nykyajan uusien käyttäjien olevan aika kädettömiä, sentää täältä jotku löytäny ohjeita kyseiselle modeemi mallille. Herran pieksut, missä on maalaisjärjen käyttö?
   
 2.  
 3. Kalina_

  Kalina_ Member

  Liittynyt:
  26.06.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ekan sivun ohje näyttäisi olevan muuten hyvä kunhan pääsisi alkuun, eli en ymmärrä
  "Aluksi menet siihen omaan rasiaas kirjoittamalla:
  OSOITTEEKSI(URL)=192.168.0.254 ja käyttäjänimi=Admin salasana=Admin "

  eli mihin rasiaan ja miten siihen mennään?
   
 4. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jos et ymmärrä mihin menet edes säätämään.. niin suosittelen että otat DC:ssä vaan passiivi tilan käyttöön... nimittäin tuon helpompia ohjeita ei olekkaa mitä tuolla on... eli jos et ymmärrä edes mihin pitää mennä säätää, niin älä jatka eteenpäin vaan käytä passiivia
   
 5. Makaay91

  Makaay91 Member

  Liittynyt:
  14.01.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minulla on nyt tuo TW-EA 501. Olen melkein tappanut itseni tuon kanssa, enkä saa millään mitään toimimaan. Jos joku hyvähermoinen haluaisi neuvoa minua mesessä, lisätköön makaay91@hotmail.com
   
 6. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  oikeesti... mitä helvettiä on tapahtunu ihmisien lukutaidolle... koko viestiketju täynnä OHJETTA kyseiseen malliin ja paviaanit ei osaa lukea, vaan pitäs henk.koht. neuvoa sähköpostissa.. Jos ei tätä ohjetta osaa lukea ja tehdä sen mukaa niin miten hitossa se osais sitte tehdä sen ohjeen mukaa mitä sähköpostii laittaa... ei voi olla noin vaikeeta.. tai jos on, ole passiivi... tai pistät jonku tulee paikanpäälle säätää, maksusta jos sovitaa niin mä säädän sen helvetin portin auki ku sä et osaa ees lukee..

  ^^ tuo siis makaayalle, ja pahottelut kiroulusta, mutta ärsyttää tuo miten lukemisen vaikeus on kykyään ilmeistä..
   
 7. Tumppi861

  Tumppi861 Guest

  Ei toimi porttiohjailut tällä TW-EA210 modeemilla, eli tein kuten ohjeessa, mutta netti lopettaa toimintansa samalla kertaa. Mikäs nyt mättää? Näyttää olevan sillattu yhteys, routettuna ei myöskään netti toimi..
   
 8. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  jos yhteys on sillattuna niin ei ole edes tarvetta tehdä porttiohjausta, koska kone saa julkisen IP:n suoraan. Ainoa mitä pitää tarkistaa ettei windowsin oma muuri ole päällä tai estä yhteyttä tai sitten joku muu muuriohjelma ei estä DC:n olemista aktiivina
   
 9. Tumppi861

  Tumppi861 Guest

  Niin, mutta ei vaan toimi muuta kuin passiivisena. Ei sen Dc:n niin väliä, mutta tällä modeemilla kun ei nettipelitkään yhdistä... Windowsin palomuuri ei ole koskaan muutenkaan päällä ja Avastin(ainoa joka käytössä) muuri oli myös pois päältä kun Dc:tä / nettipeliä kokeilin, Dc toimii passiivisena mutta nettipelit ei lainkaan. Porttiohjaus ohjeiden mukaan tehtynä(ainakin yritetty, hivenen päivittynyt "nuo modeemin sivut" nykyään) ei muuta muutosta tapahtunut kuin netin sippaaminen, ei toiminut tämänkään jälkeen dc aktiivisena eikä nettipelit. En tiedä teinkö jotain väärin, yritän vielä huomenna uudestaan.

  Vanhalla usb modeemilla kaikki toimi hienosti, sillattuna.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 21.07.2008
 10. Oxxygen

  Oxxygen Member

  Liittynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ite sain äskettäin toimimaan aktiivitilassa
  winukan palomuuri on pois päältä
  vaihdoin porttinumero 1412:n 2001:een koska 1412 ei toiminut mutta vaihdettuani alkoi toimimaan oikein hyvin.
  muuten jokaista askelta seurasin tarkkaan.

  Tunne on aivan mahtava!! Olen yrittänyt tuntikaupalla kahden viime vuoden aikana saada tätä toimimaan ja vihdoinkin osui! Täysi tauno olen muuten näissä asioissa kun hommat harvoin sujuu edes oppaasta seurattuna..

  Ja tismalleen sama malli kun oppaan tekijällä on.
   
 11. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Jossakin vaihteessa ketjuahan on suositeltu että kokeilee myös muita portteja jos DC vakio portti ei suostu toimimaan. Ite suosittelen portteja ylitte 6000 jotta ei ole varmasti windowsin käytössä portti, 2000 jälkeen vielä muutama löytyy mitä windows haluaa käyttää. Onnittelut kuitenkin kun sait toimimaan, vaikkakin pari vuotta on sitten kestänyt. Toivottavasti muutkin epäonniset keksivät kokeilla muita portteja :) Itelläni käytössä portti 12277 :D
   
 12. Oxxygen

  Oxxygen Member

  Liittynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nettipeleihin en pysty edelleenkään liittymään, se vähän harmittaa.
  Heikki75 taisi jossakin viestissä ilmoittaa että taas jotain portinohjausta tarvittaisiin että pelipalvelimiin saataisiin yhteys, mitenhän tämä tehtäisiin? Ratkeaako ongelma jos avaan lisää vapaita portteja tjms? iPnP toiminto on pois päältä, koska jossakin neuvottiin näin tekemään vaan ei auttanut..

   
 13. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ennemmin vika luulis olevan koneen ohjelmallisessa palomuurissa.. Peleihin liittyminen harvemmin tarvii ns. aktiivista yhteyttä vaan passiivinenkin riittää. Asiahan ei liity tähän aiheeseen joten etsintä toiminto käyttöön ja jos ohjetta ei löydy, niin kokeilla tehdä uusi aihe.
   
 14. TuPP3

  TuPP3 Member

  Liittynyt:
  08.06.2007
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 15. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  huoh... sillä näkymällä ei ole mitää väliä, samoin ne portit asetetaa silti! sori vaan että alkaa nyt vähän menee yli ymmärryksen mutta tuntuu että jotkut on täysin uusavuttomia vaatien ohjeet tasan omaa mallii.. eikö enää maalaisjärki toimi? voiha v*ttu, oikeesti.. ties kuin monta sivua ohjeita ja joku kehtaa laittaa vielä että "mun purkis on erilainen näkymä, tuli tenkka poo". pistä ne portit siihe, IP ja paina ADD.. onko se niin vaikeeta?
   
 16. TuPP3

  TuPP3 Member

  Liittynyt:
  08.06.2007
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ohjeissa sanotaan että lisää painiketta painetaan ennen astuksia, kysyinpähän nyt vaan oletten saavan asiantuntevan ja auttavan vastauksen tähän sillä nuoihin asetuksiin ei passaa laittaa mitään jos ei ole täysin varma.
  Näkymä on todella paljon poikkeava ja asetusten nimet on täysin erilaiset, mutta asiallisen ja auttavan viestisi ansiosta menin uudelleen katsomaan asiaa hahmoitettua mikä menee mihinkin (Sovellus kohtaa ei ohjeissa ollut, kirjoitin siihen manuaalisesti sen mikä ohjeiden "Palvelun valinta" dropdown valikosta olisi löytynyt)
  Ja Ulkoverkon portti = Julkinen porttialue
  Ja tiedoksi että mallini oli täysin sama kuin ohjeiden malli.

  No sainpahan toimimaan, pitää luultavasti muualta alkaa kyselemään jos vaikeampia ongelmia ilmaatuu :/
   
 17. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tässä ketjussa on jo 11 sivua. Jos olet ne kaikki lukenut niin pitäs jo maalaisjärjelläkin olla selvää että portteihin pistetään portit ja IP kohdalle IP. Jos siinä on vielä lisäks olemassa nimeämis kohta, niin ei kovinkaa vaikee luulis olla se että pistää siihen säännön nimen. Itse olen DC:ssä ollut monta vuotta, neuvomassa näiden kanssa. Tässä ketjussa oli hyvät ohjeet jo parin sivun jälkeen. Luulis että nykyäänkin opetetaa lukemisen ymmärtämistä koulussa, ilmeisesti näin ei ole. Tai sitten hypitään ylitte kaiken tärkeän ja koitetaa saada henk.koht. palvelua koska on niin laiska. En tiedä mistä on kyse, mutta ärsyttää samoista asioista jauhaminen kerta toisen perään.
   
 18. Karibu

  Karibu Member

  Liittynyt:
  25.04.2009
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys!  Kiitos ohjeesta. Hyvin oli laadittu, harmi vaan, että itselläni nuo Telewellin ja DC++:n valikot hieman erilaisia (päivitetyt versiot, kysyyä miljoonia speksejä lisää).

  Jos jollakin on sama ongelma niin suosittelen lämpimästi tutustumaan http://www.p2p-wiki.org/index.php/Aktiivitilan_asettaminen

  Hyvä "step-by-step guide for dummies" NATista ja aktiivitilan asettamisesta, jos näin voi sanoa :)


  Joka tapauksessa, nyt pitäisi olla DC++:n ja modeemin asetusten kohdillaan, mutta haku ei vieläkään toimi. Syylliseksi näyttää paljastuneen palomuurisoftware nimeltä ZoneAlarm.

  Kyllä, DC++:n kohdalla on program controllissa vihreät väkäset, mutta SmartDefense Advisorin mukaan näyttää ZoneAlarm blokkaavan koko portin 1412!

  Tästä voidaan päätellä, että portti avautui NAT:in säätämisen myötä, ja se yrittää nyt saada yhteyttä Internettiin. Harmi vaan, että ilkikurinen ZoneAlarm blokkaa sen, eikä koko ohjelma tarjoa mahdollisuutta jonkin yksittäisen portin lisäämiseen trusted zoneen. Ainoastaan ip-osoitteita on edellä mainittuun mahdollista lisätä.

  SmartDefense Advisor linkittää seuraavalle sivulle, jossa lukee myös koko ongelman syy ja ydin:

  http://fwalerts.zonealarm.com/fwana...6335-1025/364280120d48582740036f&tab=techinfo

  Mikä neuvoksi veljet? Pakko saada DC++ toimimaan =( Auttakaa!
   
 19. ahelvis

  ahelvis Member

  Liittynyt:
  16.04.2006
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ootko sä kattonut ZA:n asetuksista että missä siellä on ohjelmien luvat käyttää nettiä, tai esim erillisten porttien ohjaukset.. En oo ite pitkää aikaa käyttäny kyseistä softaa kun omasta mielestäni se on aika surkea softa, ja moneen kertaan blockannu koko netin käytön syyttä. Siirryin itte Comodo nimiseen muuriin ja se toiminut nyt kuitenkin jo parikin vuotta ongelmitta. mutta ZA asetuksii auttaa ainakin alkuun tämä linkki, toivottavasti saat toimimaan
  http://portforward.com/english/softwarefw/ZoneAlarmPro/ZoneAlarmProindex.htm
   

Jaa tämä sivu