1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

dazzle video creator platinium asennus Vistaan

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi videofoni 20.12.2007.

 1. videofoni

  videofoni Member

  Liittynyt:
  20.12.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  DAZZLE VIDEO CREATOR PLATINIUM ASENNUS WINDOWS VISTA HOME PREMIUMIIN
  (Ohjeet kirjoitettu 19.12.2007)

  1) Jos sinulla on muita kuvan ja äänen kaappauslaitteita USB portissa, niin kytke ne pois asennuksen ajaksi (esimerkiksi web-kamera).


  2) Asenna mukana tulleet CD-ROM levykkeet (vain Windows XP ohjelmat), jotta saat syötettyä tuotekoodit (Serial numbers) ja voit rekisteröityä. Kun rekisteröidyt niin voit ladata tarvittavat päivitykset osoitteesta www.pinnaclesys.com. Jossain vaiheessa Vista löytää ongelmia, joita Vista pyytää hakemaan ratkaisua Internetistä. Älä välitä näistä tässä vaiheessa vaan asenna ohjelmat.
  1. Asenna Instant DVD Recorder (Versio 1.60) CD-ROM levyke ja boottaa kone
  2. AsennaStudio QuickStart (Versio 10.5) CD-ROM levyke
  3. Asenna Studio Bonus DVD ja boottaa kone. Huomio mulla ainakin proDAD Hereoglyph ohjelma jäi looppiin, niin kuittasin lopulta chancel ja asennus meni loppuun.
  4. Ohjelmat (XP-versiot) on nyt asennettu, mutta ne eivät vielä toimi Vistassa, joten älä edes yritä niitä käynnistää (paitsi jos rakastat bluescreeniä :))


  3) Ohjelmien päivitys Vista yhteensopivaksi.
  1. Mene osoitteeseen www.pinnaclesys.com ja etsi kohta “Instant DVD Record 2.0 Release Software installer – Dazzle Version 03.07.2007. (Hakusana: Instant DVD Recorder tai suora linkki tästä: http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...ownload+Area/Drivers+-+Updates?mode=documents ). Lataa täältä WindowsVista32 –tiedosto (InstantDVDRecorderSetup.exe), jonka koko on noin 211 Mt. Asenna se.
  2. Mene osoitteeseen www.pinnaclesys.com ja etsi kohta ”Studio Release 10.8 Update 27.07.2007 ” (Suora linkki: http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...ownload+Area/Drivers+-+Updates?mode=documents ) ja laataa sieltä Windows Vista 32 –tiedosto (StudioPatc10_8.exe). Koko noin 123 Mt. Asenna se. Lopuksi käynnistä kone uudestaan.


  4) USB-ajurin asennus. Lataa uusin USB ajuri Dazzle Video Creator Platiniumiin (DVC170) osoitteesta: http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/Hardware_Installer/readmeHW10.htm, josta löytyy ajuri 14.0.0.162 (32 bit) eli tiedosto: PCLEUSB2x32.exe Yritä asentaa tämä.
  1. Jos ajurin asennus onnistui. Niin Kohdassa: Ohjauspaneeli / Järjestelmä / Laitehallinta/Ääni, video- ja peliohjaimet/Dazzle DVC170 Vistassa toimiva ajuri on muotoa 2.5.8.2 (3.11.2006). Jos sinulla on vanhempi ajuri niin päivitys ei ole onnistunut. Voit myös kokeilla Dazzle DVC170 Ohjain – välilehdeltä kohta Päivitä –ohjain (Etsi päivitettyä ohjainohjelmistoa Internetistä).
  2. Itsellä ei tämä suoraan onnistunut, vaan löysin ensin Pinnaclen sivulta beta-version Vistalle (Tiedosto: PCLEUSB2.exe, joka löytyy: http://www.pinnaclesys.com/PublicSi...ea/Hardware+Installer+-Drivers?mode=documents ), joka suostui asentumaan. Jonka sitten päivitin Vistan Päivitä - ohjain komennolla (Dazzle DVC170 Ohjain-välilehti). Joka päivitti USB - ajurin tähän oikeaan versioon.

  Sitten vain kokeilemaan videonkaappausta. Mulla ainakin nyt toimii hyvin ja Dazzle Video Creator Planium on saatu toimimaan Vistassa. Toivottavasti tästä ohjeesta on jollekulle apua.
   
 2.  
 3. videofoni

  videofoni Member

  Liittynyt:
  20.12.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

Jaa tämä sivu