1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Dali Kubik One tai muu järeä soundbar telkkarille?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi Metsälaama 03.07.2016.

 1. Metsälaama

  Metsälaama Regular member

  Liittynyt:
  09.05.2016
  Viestejä:
  209
  Kiitokset:
  47
  Pisteet:
  28
  Tuli hiljattain hommattua pitkästä aikaa uusi telkkari, ja sille pitäisi nyt hankkia parempaa äänentoistoa kun töllön ääressä on alkanut taas viihtyä enemmän. Alun perin suunnitelmissa oli jotkut Amphionin nätit kajarit molemmin puolin seinälle ja subbari lattialle, mutta asioita tarkemmin ajateltuani ne eivät varmaankaan näin kehnosti äänieristetyssä kerrostaloasunnossa pääsisi oikeuksiinsa aiheuttamatta naapurisotaa. Rupesin sitten tutkimaan soundbar-maailmaa ja sieltä löytyi ihan varteenotettavaa laitteistoa vaikka olin aiemmin tyrmännyt ne turhan kevyinä laitteina.

  Ilmeisesti tällä hetkellä soundbarien kiistaton kuningas on monen arvostelijan mielestä Dali Kubik One, mutta ihan tavallisten ihmisten kokemuksia noista on hankala löytää eikä oikein ole liikkeissä koekuunneltavina tai hyllyssä ylipäätään. En sitten tiedä onko tuo vielä niin uusi laite vai muuten niin niche-tuote. Sattuuko kenelläkään täällä olemaan noista kokemuksia tai mahdollisesti muista vähän jykevämmistä soundbareista? Sonos Playbar on ilmeisesti toinen harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

  Budjetti sinänsä joustava, mutta en usko että mistään monen tonnin laitteista saa rahoilleen mitään aitoa lisävastinetta. Ajatuksena on että soundbar olisi hyvä saada helposti kiinni myös pöytäkoneeseen ja kännykkään silloin kun tarkoituksena on vain soittaa musaa. Dalissa ainoa häiritsevä puute on wifin ja sitä kautta Spotify Connectin puute.
   
 2.  
 3. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,123
  Kiitokset:
  547
  Pisteet:
  173
  Pääsetkö koekuuntelemaan mihinkään liikkeeseen noita soundbareja? Saisit vähän käsitystä äänenlaadusta ja toimivuudesta. Itse suosin kauppana Giganttia koska sinne voi ilman isompia kysymyksiä palauttaa tuotteen jos se ei miellytä. Kerran ostin Expertiltä näytön jossa oli kolme kuollutta pikseliä (joka ei kuulemma ole vika vaan ominaisuus, sanoi sekä Benq että Expert) palauttaessa sai runoilla ku Runebergi, eivätkä millään meinanneet ottaa takaisin. Vasta uhkaus kuluttaja-asiamiehellä sai aikaan kaupan purkamisen. Lienee turha sanoa etten ole kyseisestä liikkeestä ostanut mitään muuta sen jälkeen .
   
 4. juisba

  juisba Newbie

  Liittynyt:
  23.09.2016
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Ootko hommanut jo jonkin laitteen? Jos oot, niin miltä kuulostaa? Itsekkin olen miettinyt tota dalin kubik onea tai vaihtoehtoisesti naim mu-soa. Sonoksen playbaria kun kuuntelin niin ei oikein soundi miellyttänyt.
   

Jaa tämä sivu