1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CX-FOX CII---AUTTAKAA TYHMÄÄ!!!

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi jossan1 06.11.2006.

 1. jossan1

  jossan1 Member

  Liittynyt:
  06.11.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain tämän boxin internetliittymän mukana ja päätin kokeilla kytkeä sen toimintaan. Olen aivan aloittelija digibokseissa, mutta muuten monimutkaisetkin video-tv-kytkennät yms. onnistuvat/tapasivat onnistua *roll* jo työni puolesta, kun niiden kanssa on joutunut tekemisiin, vaan nyt meni sormi suuhun.

  Liitin digiboksin kuten ohjeissa lukee telkkariin (scartilla oikeisiin osoitteisiin huolellisesti), samoin liitin kaapelin oikein, kuten ohjeissa luki TV-antennipistokkeeseen seinässä. Sähköjohdot seinään ja menoksi...MUTTA siihen jäi! Digiboksissa on valot tyyliin: ekana valmiusvalo eli punainen (laite valmiustilassa eli ok?), toinen valo on vihreä, vaikka pitäisi olla punainen siinä tapauksessa, että laitteen olisi oltava TV-tilassa (TV-tilaan vaihto ei onnistu ei kaukosäätimen eikä kiinteän laitteen näppäimistä), Radiovalo, eli kolmas, on kullanruskea, eli ilmeisesti digiboksi on radiotilassa. Antennijohto on luonnollisesti seinässä TV- eikä radiopistokkeessa. Digiboksi ei reagoi MITENKÄÄN, ei boksisn etuseinässä eikä kaukosäätimessä tapahtuviin painalluksiin (patterit kunnossa). TV ei käynnisty, ei digiboksin eikä tv:n kaukosäätimen kautta. Täysin kuollutta koko homma siis.

  Eli: Käytännössä mitään ei tapahdu. Mikä meni vikaan????
   
 2.  
 3. NUIJJA

  NUIJJA Active member

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  4,408
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
 4. cpenter83

  cpenter83 Regular member

  Liittynyt:
  28.05.2005
  Viestejä:
  1,353
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Olethan laittanut tv:n av-kanavalle jos ei ole itsestään vaihtunut? Ensikäynnityksessä tulee asennusvalikko suoraan ruutuun.
   

Jaa tämä sivu