1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

cs go ei käynnisty epäilen näytönohjainta

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi pelimies89 26.12.2018.

  1. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    eli jos koitan avata cs go niin se ei käynnisty toimi sillon ku oli hd7870 ja aktivoitu windows nytten on hd7970 mutta ei aktivoitu windows et voiko se olla siitä että en ole asentanut ajureita vai siitä että windows ei ole asennettu
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,330
    Kiitokset:
    3,636
    Pisteet:
    223
    Pelit ei toimi ilman näyttisajureita. Mikset aktivoi windowsia?
     
  4. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    no siis tää mun kone vietiin korjaukseen ja siellä huomattiin että vanhassa näytönohjaimessa oli semmonen yksi tinattu kohta kärventy kuitenki siellä ne koitti asentaa uuden windowsin tai jotain mutta asensi sitten windowsin jota ei ollut aktivoitu sillon kun toi sen koneen sillon oli aktivoitu windows koneessa
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Miksi Windows piti uudelleen asentaa?
    Kertoisitko, mikä käyttöjärjestelmä koneessa oli aktivoitu ennen ja mikä on nyt?
    Jotenkin en ymmärtänyt koko selitystäsi tuosta aktivoinnista ja asennuksesta.
     
  6. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Oli Windows 10pro nyt Windows 10 home mutta ei aktivoitu
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Sitten koneelle pitää asentaa 10 Pro, niin aktivoituu automaattisesti ilman tuoteavainta. Tehtiinkö tuo jossain huollossa?
     
  8. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu vein huoltoon siellä he tutki mikä on koneessa vikana ja samal Windowsi vaihdettiin mutta aktivoitu
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Jo oli taitava huolto, kun eivät Windowsia osanneet asentaa. Miksi windows yleensä asennettiin ja vaihdettiin väärään versioon.
    Jos koneella aikaisemmin oli aktivoitu 10 pro, niin lataa täältä asennusmedia ja asenna oikea versio tai vie huoltoon takaisin, että korjaavat homman. https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

    Katsoitko todella asetusten "Päivittäminen ja suojaus" kohdasta Aktivointi, mitä siellä lukee?
     
    lyyri kiitti tästä.
  10. Dorth3

    Dorth3 Regular member

    Liittynyt:
    20.09.2009
    Viestejä:
    177
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Toivottavasti saavat huollossa palautettua käyttiksen kuntoon. Tuo aktivoimattomuus saattaa joskus aiheuttaa kummallisia ongelmia.

    Ja sitten tuo lainausten kommentointi. Ensinnäkin on ÄÄRIMMÄISEN epäkiinnostavaa ja rasittavaa lukea tekstiä, jossa ei ole mitään kielioppiin viittaavaa. En tässä ala pilkkua viilaamaan, vaan ihan perusasiat kuten isot alkukirjaimet ja välimerkit. Toiseksi, saat varmasti huomattavasti enemmän asiallisia vastauksia, jos ulkoasu olisi edes sinne päin.
     
  11. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu täytyy koitaa tottua koska totta kai se antaa viksunman kuvan
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Jos ei ole aktivoitu, pitää ostaa uusi lisenssi.
    10 pro on muuten vähän monipuolisempi ja jos sinulla sen lisenssi, ei sitä pois tule heittää, vaan asentaa oikea käyttis.

    Katsoitko, mitä pyysin katsomaan edellisssä viestissäni?
    Oletko täysin pihalla koko asiasta?

    edit: aiheellinen kommentii tuo tekstiasun parantaminen, jotta puhutaan samasta asiasta.
     
    Viimeksi muokattu: 26.12.2018
  13. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Juu katon huomenna jos ei onnistu sillä niin vien sinne huoltoon
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Sorry nyt tuo huomautukseni, mutta keskittymällä asiaan ja tekstiin huolellisemmin, ei tuota ajatusta varmaan olisi tullut.
    Katso nyt kuitenkin, mitä tuolla aktivointiosiossa lukee.
     
  15. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    jos menen aktivoi Windows kohtan ja painan vieanmääritystä niin tulee tämmönen
     
  16. pelimies89

    pelimies89 Member

    Liittynyt:
    26.12.2016
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    tommonen
     

    Liitetyt tiedostot:

  17. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Tuo on juuri päivastoin kuin kerroit.
    Koneellesi löytyy Windows 10 Home digitaalinen käyttöoikeus, mutta koneelle on asennettu Windows 10 Pro, jolle ei ole käyttöoikeutta, eli ei aktivoidu siksi.

    Asentamalla Windows 10 Home takaisin se aktivoituu automaattisesti.
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,336
    Kiitokset:
    907
    Pisteet:
    123
    Jos tässä hommassa on jotain, jota et ymmärrä tai tiedä, niin voit kysyä. Koneen saaminen toimintakuntoon, ei ole kovin suuri homma.
    Saat täällä kyllä opastusta korjata kone kuntoon jos itse haluat sen tehdä.
     
  19. KBH5050

    KBH5050 Regular member

    Liittynyt:
    26.12.2006
    Viestejä:
    252
    Kiitokset:
    11
    Pisteet:
    28
    Miksi huolto on asentanut väärän version, olisihan heidän pitänyt nähdä tuo postaamasi tieto jo asennuksen jälkeen? Pyysitkö itse. Tuon Win 10 Pro version voi kyllä ostaa edullisesti muualta kuin suoraan Microsoftilta, reilusti alle kympin ostanut Ebayn kautta ja Suomessakin on myyjiä. Ilman aktivointia, monet Win toiminnot eivät toimi.
     

Jaa tämä sivu