1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Creative zen vision w

Viestiketju Kämmenmikrot -osiossa. Ketjun avasi lohkari 29.04.2007.

 1. lohkari

  lohkari Member

  Liittynyt:
  14.07.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Creative zen vision w

  Eli kannattaako tuollaasta hommata vai onko applella tai jollain muulle vastaavalla merkillä parempia laitteita. Haluaisin nääs tuollaisen iso näyttöisen media soittimen melko isolla kiintolevyllä ja tuo laite olisi muuten hyvä mutta sen akku ei välttämättä ole paras mahdollinen kannettavalle soittimelle jolla tulisin mitä ilmeisemmin katselemaan elokuvia.
   
 2.  
 3. 6Siitari9

  6Siitari9 Regular member

  Liittynyt:
  02.06.2007
  Viestejä:
  124
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kokemusta ei W mallista ole mutta itselläni on zen vision M enkä voi oikeastaan muuta sanoa että pirun hyvä laite. Elokuviakin olen siitä katsonut, pääasiassa kuitenkin simpsoneita :) Erittäin kätevä laite linkkimatkoilla yms.. Musiikkia kuunnellessa akkukestoa löytyy monen päivän tarpeisiin, videoitakin sen pitäisi pyörittää reilusti 4 tuntia. Itselläni siis on 60gt malli. Lisäksi tiedostojen siirto onnistuu helposti ja kätevästi ihan vain resurssien hallinnan kautta, tai vaihtoehtoisesti koko Windows MP:n soittolistan voi kopioda sinne.

  En sitten tiedä eroaako tuo W muuten kuin näytöllisesti tuosta minun kapineestani. Luulisi videoissa akkukeston olevan pienempi kuin tässä.
   
 4. Kabi

  Kabi Member

  Liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Näyttääkö tämä soitin leffoja toistaessa myös tekstitykset jos on saman nimiset tiedostot? Jos ei niin onko tällaisia soittimia tai mitä vaatii että tämä soitin toistaa sekä leffan että tekstitykset? Entä mikä ohjelma olisi hyvä ja helppo tiedostojen muuttamisessa esim. avi-tiedostosta tälle soittimelle kelpaavaksi tiedostomuodoksi? Tyhmiä kysymyksiä oletan mutta kun on käsi näissä asioissa...
   

Jaa tämä sivu