1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Creative Zen Plus ja pakkanen

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Mixu75 28.01.2009.

 1. Mixu75

  Mixu75 Member

  Liittynyt:
  28.01.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin viikko sitten Creative Zen Plus soittimen lenkki-ja punttisalikäyttöön. Nyt olen huomannut kuitenkin, että jo parin asteen pakkasessa soitin sammuu, vaikka on hiihtotakin alla (tosin takki on aika ohut).

  Viime lenkillä sulloin soittimen villasukan sisään ja sukan takin sisäpuolelle ja lopputuloksena oli n. 20 min. soittoa, jonka jälkeen ei taas pihahdustakaan.

  Tiedän Zenin melko heikon akun keston, mutta oletteko törmänneet samaan ongelmaan ja ennenkaikkea, onko kukaan löytänyt asiaan ratkaisua ? Sinänsä muuten soitin ajaa asiansa, mutta jos kylmänsieto on noin heikko, niin täytyy varmaan palauttaa koko aparaatti.
   
 2.  
 3. Kataa_

  Kataa_ Member

  Liittynyt:
  25.12.2008
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itellä on se 1 Giganen näytötön Zen Stone, olen kuunnellut pakkasilla sitä ja se on laukussani päivät, kun on kovakin pakkanen, niin ei ole yhtään tullut ongelmia. Jos ei yhtää kestä niin voihan siinä olla joku valmistusvirhe.
   
 4. jmilan

  jmilan Member

  Liittynyt:
  24.02.2009
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pidän zen stone plus 4G soitinta fillaroidessa povarissa ja kävin just vaihtamassa takuussa, kun sammuili parinkymmenen minuutin jälkeen. Sama ilmiö toistui taas uudenkin kanssa, paitsi tänään kun lämpötila oli niukasti plussan puolella. Ilman muuta ei kestä hiukkaakaan miinusta.
  Täytyy kehitellä joku styrox aski varmaan ympärille,siinä soittimen pienuudesta saatu etu sitten onkin syöty...
   

Jaa tämä sivu