1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Creative Zen Mozaic EZ300 "kuoli"

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Hyyppa 05.08.2010.

 1. Hyyppa

  Hyyppa Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei hyvät ihmiset! Tulen eteenne kysymyksen kanssa joka koskee Creativen Zen Mozaic ez300 soitinta.

  Elikkäs tänään kuuntelin musiikkia normaaliin tapaani kunnes yhtäkkiä musiikki katkesi. Kaivoin soittimen taskustani ja tarkastelin sitä: näyttö oli jähmettynyt paikoilleen ja nappien painamisella ei ollu yhtään mitään vaikutusta.

  No, odottelin vähän aikaa josko vika menisi ohi itsestään, jos se nyt taas jumii normaaliin tapaansa.
  Näin ei kuitenkaan käynyt joten tökkäsin tikulla resettiä, soitin sammui kuten odottaa saattaa.

  Kuitenkin kun yritin käynnistää soittimen uudestaan ei tapahtunut mitään, nappien painamisella ei edelleenkään ole mitään vaikutusta.

  Menin koneelle ja yhdistin soittimen usbin kautta, ei mitään reaktiota soittimen puolelta, kone alkoi vain ahkerasti etsiä ohjaimia mutta eihän niitä tietenkään löytynyt.
  Kytkin soittimen laturiin, laturin valo välähti kun soittimen kiinni sai mutta ei muuta, ei lataa eikä mitään. Valo välähtää myös kun painaa resettiä.

  Soitin putosi tänään taskusta n. 40cm korkeudesta lattialle, ei mitenkään erityisen ikävästikään, mutta voiko tämä olla syynä? Soitin kuitenkin toimi tämän jälkeen monta tuntia? Vai voiko tuo malli olla oikeasti noin heikko? Edellistä soitinta (Creative Zen Stone Plus) sai vahingossa heitellä taskusta seinään kovastikin muutamia kertoja ja vieläkin toimii eikä suurempia lommoja/naarmujakaan ole.

  Olisko tolle mitään tehtävissä ihan kotikonstein? Soitin on vain n. puol vuotta vanha mutta en silti lähtis enää korjauttamaan muualla, mieluummin vaihdan suoraan parempaan, alkaa kyllästyttää ton kanssa säätäminen (esim. jos nimeät kappaleen uudelleen koneella niin soitin tekee kappaleesta tyyliin 30min pituisen, toistaa muuten normaalisti mutta kelatessa heittää ilmeisesti esim. prosenttien mukaan että missä mennään (eli puoleen väliin kappaletta jos haluat niin kelaa 15min kohdalle alkuperäisen 1,15min sijaan :D)).

  Kiitän jo näin etukäteen kaikkia jotka viitsivät loppuun asti vilkuilla viestin loppuun asti ja jos vielä vastaatkin. Tosiaan kotikonsteja soittimen herättämiseen kysyisin, jos ei toimi mikään niin koitan lyödä tuota pöytään, avata ja kattoo liitännät ennen uuden soittimen ostamista :D
   
 2.  
 3. oicoi

  oicoi Member

  Liittynyt:
  18.04.2010
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ittelläni oli creativen Zen V joka kärsi samasta ongelmasta joku puol vuotta sitten, näyttö jääty eikä auttanu kai reset nappulakaan vaan laitoin sen kaappiin jossa se sitten parin päivän päästä rauhoittu ja sammu. Laite toimi taas vähän aikaa mutta sama juttu toistu muutaman kerran kunnes sitten joku päivä löin sen pöytään ja ostin walkmanin tilalle.
   
 4. Roperi

  Roperi Member

  Liittynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko takuuta vielä jäljellä? Jos on vie sinne :)
   

Jaa tämä sivu