1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Creative MuVo TX 512MB hajalla?

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi 0mena 25.07.2008.

 1. 0mena

  0mena Member

  Liittynyt:
  28.09.2005
  Viestejä:
  38
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ajattelin tänään vaihdella vähän biisejä mp3 soittimelleni. Kytkin soittimen USB porttiin ja raahasin pari biisiä siihen. Mutta silloin explorer.exe jähmettyi. Niimpä repäisin soittimen irti. Sitten koitin laittaa soittimen päälle niin näytössä lukee vain "Creative" eikä mene siitä eteenpäin. No näin on käynyt ennenkin.. firmwaren olen asentanut uudelleen ja on tullut kuntoon sillä. Nyt en kuitenkaan pysty asentamaan sitä uudelleen sillä aina kun liitän soittimen koneeseen niin explorer.exe jähmettyy. Ja jos käynnistän tuon firmwaren asennus ohjelman niin sekin jähmettyy siihen "Searching for devices connected to the system..." kohtaan. Meniköhän kaiken kestänyt soittimeni nytten lopullisesti paskaksi? Vai löytyisiköhän jotain poppaskonsteja? :S

  Lisäyksenä vielä että windows xp kyllä tunnistaa soittimen nimen ja se tulee tuonne Safely remove hardware juttuun ja sama homma toisellakin koneella.
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2008
 2.  
 3. -iGoR-

  -iGoR- Regular member

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  244
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Pahalta kuulostaa. [OFFTOPIC] Ja kieltämättä kaiken-kestävä-soitin. Itselläni myös Creativen MuVo TX 1GB ollut käytössä n. 3,5 vuotta. Maksoi aikanaan 119 € :) [/OFFTOPIC] Vastaavanlaisia ongelmia myös kohdannut ja firmwaren uudelleen asennus aina auttanut.

  Kuinka kauan odotit firmwaren asennusohjelman ajamista ennen sen sulkemista? Muistelisin että odottelin joskus n. 45 min ohjelman ajamista siinä toivossa että soitin palautuisi toimintakuntoon ja näin tapahtui.
   
 4. 0mena

  0mena Member

  Liittynyt:
  28.09.2005
  Viestejä:
  38
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Äsken odottelin joku 20min ja se auttoi.. firmwaren asennus ohjelma näytti rupeavan asentamaan firmwarea. Kesti joku toiset 20min niin firmware oli asennettu. Painoin close ja stoppasin soittimeni ja otin irti koneesta. Kun laitoin soittimeen kiinni niin ei pelittänyt vieläkään ja kun kytkin koneeseen kiinni niin taas explorer.exe jäätyy, eli sama homma. :( Koitan vielä kerran asentaa jos ei toimi niin pitää kait ostaa uusi soitin.

  Myydäänkö muutes näitä MuVO TX:iä vielä jossain? Tuommoisen 1 gigan soittimen ostaisin jos vain jostain löytyisi.. Kätevämpi soitin, kuin yksikään applen iPod-lelu :D eikä tarvitse pitää, kuin kukkaa kämmenellä.
   
 5. -iGoR-

  -iGoR- Regular member

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  244
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Loppui omalta osaltani poppaskontit tähän. Hieman vaikuttaa siltä että MuVostasi on loppunut käyttöaika...
  Puhumattakaan iTunesien sun muiden softien käytöstä näiden yhteydessä. Kyllä MuVo pieksee Applen-laitteet + softat mennen tullen :)

  Ei taideta Creativella enää näitä TX-malleja valmistaa. Pikaisella googletuksella ei laitetta löytynyt myynnistä mistään. Kannattaa vielä tarkistaa esim. huutokauppa-sivustot jne.

  Lähin malli taitaa olla MuVo v100, jota löytyy ainakin 1 GB:n muistilla. Näyttäisi myös tuo MuVo T200 olevan lähellä alkuperäistä. Tosin miinuspuolena löytyi valmistajan ilmoittama akun kesto, joka oli vain 9 tuntia. Ja näyttäisi että käyttöliittymä on rukattu uudenlaiseksi, joka aina jännittää. Creativen Zen Stonessa Plussassa ainakin oli järkyttävällä viiveellä toimiva käyttöliittymä.
   
 6. 0mena

  0mena Member

  Liittynyt:
  28.09.2005
  Viestejä:
  38
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Komento takaisin! MuVo TX näytti jälleen mistä se on tehty, ja pelittää taas kuin uusi. Kärsivällisyys kannattaa aina. Lukuisien yrityksien jälkeen vihdoin onnistui tuon firmwaren asennus. Kiitos -iGoR- sinulle kannustuksesta! :D
   

Jaa tämä sivu