1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma CompatTelRunner.exe rouskuttelee

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jpontinen 04.02.2017.

 1. jpontinen

  jpontinen Newbie

  Liittynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Terve.

  Rekisteröidyin ihan vaan hakeakseni vertaistukea. Tuo ilkeä, paha, sanoinkuvaamattoman ärsyttävä CompatTelRunner (Tarkistaa Win7/8-koneissa tiedostojen ja ohjelmien Win10:een liittyviä mahdollisia ongelmia) on tullut riesakseni. Rouskuttaa päivin öin, käynnistelee useita itsejään, ei pysy sammuksissa, ei mee pois vaikka olen laittanut raksia ruutuun "En halua osallistua loppukäyttäjäkokemusta parantavaan ohjelmaan".

  Poistin jo kerran Powershellin kautta kaikki kyseisen ohjeman asentaneen päivityspaketin (KB2952664)
  versiot (http://superuser.com/questions/1069...lrunner-exe-cannot-be-uninstalled-from-window ja tuosta käyttäjän "mins" vastaus), mutta nythän se on sitten tullut takaisin.

  Jahti jatkuu. On muuten ärsyttävää. Tiedän, olen varmasti antanut tälle asialle luvan kun klikkailin asennuksen yhteydessä "I Agree" kaikkiin loppukäyttäjäsopimuksiin. Ärsyttää silti :( Tosi paljon. Paha mieli.

  Kiitos.
   
 2.  
 3. Nanna_86

  Nanna_86 Active member

  Liittynyt:
  03.09.2014
  Viestejä:
  488
  Kiitokset:
  107
  Pisteet:
  53
  Paina Windows - [ [​IMG] + R ] -näppäintä samanaikaisesti ja kirjoita suorita/run tekstikenttään " taskschd.msc " ja paina enter.

  [​IMG]

  Komento avaa Tehtävien ajoitus (Task Scheduler) ikkunan.

  Mene seuraavaan hakemistoon (Katso kuva) ja ota ProgramDataUpdater pois käytöstä.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 4. jpontinen

  jpontinen Newbie

  Liittynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kiitos,

  seurasin ohjeitasi, Nanna. Tosin poistin koko taskin, kuten myös tuon "Microsoft Compatibility Appraiser"-taskin. Olihan ne tosiaan laitettu alkavaksi joka päivä.

  Rouskutus loppui kuin seinään, kun nyt taas tapoin Compattellrunnerit task managerista. En usko, että nyt tulevat takaisin :) Kiitos, oli todella ärsyttävä temppu Microsoftilta ja mielestäni aivan liian vaikea loppukäyttäjän poistaa tämä ominaisuus - ei tietty sen jälkeen kun tietää tarkalleen, mitä tehdä.
   
 5. Whatta Heck

  Whatta Heck Senior member

  Liittynyt:
  16.09.2011
  Viestejä:
  8,501
  Kiitokset:
  953
  Pisteet:
  173
  Hyvä homma. Itsellänikin oli hieman synnytystuskia uuden masiinan kanssa mutta täältä sai asiantuntijoiden vinkkejä pulmaan. Hankalaa noita on itse pähkäillä kun jokin ongelma on päällä masiinassa softapuolella.

  muoks.
  @jpontinen mikäli ongelma ratkesi tuolla ^ niin voisit laittaa ketjun otsikon työkaluista "Ratkaistu". Näkisivät heti muutkin että homma on ok ja samanlaiseen pulmaan saattaa tuosta apu löytyä. :)
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2017

Jaa tämä sivu