1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CM Centurion 5 II

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jarzka20 26.12.2011.

 1. Jarzka20

  Jarzka20 Regular member

  Liittynyt:
  09.09.2008
  Viestejä:
  324
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  muilla kyseistä koteloa onko teillä ihme räminää kotelosta johtuen huomasin että se on pelkkä kotelo joka rämisee siitä kohtaa mistä kotelon kannen saa auki eli vasemmalta tai oikealta puolelta mulla se on oikealta puolelta
  en millää keksi keinoa millä tuon inhottava räminä äänen saa pois kokonaa.
  onko siis muilla samaa ongelmaa kyseisen kotelon kans että onko kotelossa joku suunnittelu vika onko asia hoidettavisa vai pitääkö yksinkertaisesti laittaa komponenttien suojaks uusi kotelo
   
 2.  
 3. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,722
  Kiitokset:
  149
  Pisteet:
  93
  Tutki onko sivupellin kiinitys klipsit kunnolla kaikki kohdillaan, niin ettei pelti pullistele mistään vaan on suorassa kokomatkan ylhäältä ja alhaalta, jos on hyvä.

  Seuraava vaihe on tutkia sivuseinän klpsit etteivät harota, niin etteivät kiristä kunnolla peltiä.

  Sitten voit tutkia ettei joku tuulettimen tai vastaavan kaapeli ota seinään kiinni ja resonoi pärinällä, tai joku tuuletin ole löysällä ja resonoin.

  Samoin omassa 690 kotelossa otin ns. pika kiinikeet pois ja kiinitin kaikki kunolla ruuveilla & tuulettimet nk. kumiruuveilla sopii kaikiin 25mm tuuletimiin tai , powerin välissä omassa kotelossa onkin alkujaan kyseinen, jos ei kysesistä ole hyvä ve. tämä tuulettimien väliin voi tietty laittaa näitäkin vaikka mielestä Noiseblokerin BlackSilent Pro on ainoat kunnolliset jotka toimii sarjan ruuvikiinityksellä.

  Kotelon resonointiin auttaa myös autovaraosa liikesstä saatava 2mm bitumimatto kumpaankiin seinään kun laita noin suunilleen keskelle n.150x150mm palat samoin pohjalle ja kattoon mikäli tilaa on, niin ettei häiritse mitään jäähdytettäviä osia bitumimaton palat esim. ei aseman, powerin, tai jos kovalevy on aivan pohjalla ei suoraan alle tai päälle muuten nosta kovaa ylemmäs & asemaa alemmas väliä mielellään 20mm.

  Tuossa raskas bitumi nimellä olevaa motonetistä saat melkovarmasti halvimalla jos on lähellä paksuksia on yleensä 2 & 4mm mutta 2 rittää t.koneessa todella hyvin, ei noilla määrillä pitäis tarvita edes lisää jäähyn tehoa.

  Ensin kuitenkin kannattaa kodistaa räminä onko helposti korjattavissa, jos se on joku kuitenkin joku piuha tai vast. noilla muilla menetelmillä kotelo hiljeneekin aika kohtuulisesti.
   

Jaa tämä sivu