1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CI+kortinlukijalle ei saatavilla tavallisia kanavapaketteja?

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Akka_pulassa 23.12.2011.

 1. Akka_pulassa

  Akka_pulassa Member

  Liittynyt:
  23.12.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Asun antennitaloudessa, minulla on Philips 40PFL5605H12-telkkari ja ostin juuri Anttilasta LA Digitalin CI+ kortinlukijan myyjän suosituksesta (kun kuulemma tulevaisuudessa kaikki käyttävät tätä kun tulee HD yms). Siskoni antoi minulle PlusTV:n rinnakkaiskorttinsa, mutta yllättäen PlusTV ei tuekaan tätä CI+ mallia ollenkaan!

  Minulle ei kortinlukijakaupoilla kerrottu, ettei juuri mikään normaali kanavapaketti taida näkyä CI+:lla!

  Ilmeisesti ainakin jotkin Canalin kanavat toimisivat tällä CI+kortinlukijalla, joka vaatii linkityksen, mutta en ole niistä kiinnostunut ja ne ovat törkykalliita. Olen kiinnostunut lähinnä Discoveryn kanavapaketista, eikä minkään kanavan tarvitsisi olla HD:na.

  Kanavapaketteja kauppaavien tahojen sivuilta ei kertakaikkiaan saa tietoa tästä kortinlukija-asiasta, että toimiiko ne CI+:lla.

  Onko teillä, arvoisat tekniikan ihmelapset, kokemusta tällaisesta?
  Menenkö Anttilaan palauttamaan/vaihtamaan kortinlukijan siihen tavalliseen, kuulemma vanhanaikaiseen, (CA?) malliin vai saisinko jollain tavalla muitakin, tavallisia, kanavia kuin Canalplussaa katsottua CI+kortinlukijalla?
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,470
  Kiitokset:
  227
  Pisteet:
  93
  Töllösi ei ole välttämättä CI+yhteensopiva, joten kortinlukijakaan ei toimi....
  Yritä tuollaisella...

  T: Vesku
   
 4. Merde

  Merde Member

  Liittynyt:
  28.12.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
   
 5. Merde

  Merde Member

  Liittynyt:
  28.12.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No näinhän meillekin kävi. Ostettiin Samsungin töllö ja siihen tuo CI+ -lukija. Myyjä väitti, että kyllä toimii, tuo halvempi on vanhanaikainen ja kaikki kohta tarvii tuon CI+ -lukijan. Kysyin vielä varmuuden vuoksi pariinkin otteeseen, että toimiihan? Laitoin kortinlukijan paikoilleen ja tökkäsin Plustv-kortin sisään - ei mitään. Päivitin vielä kanavahaun - ei mitään. Menin telkkarikauppaan ja siellä nuorimies kertoi, että pitää ottaa yhteys palveluntarjoajaan eli plussaan. Laitoin sähköpostia ja sieltä sain vastauksen, että eipä pelitä. Niin kävinkin vaihtamassa CI+ -lukijan siihen halvempaan versioon, sain rahoista erotuksen takaisin ja kyllä nyt toimii. Ei tosin hoodeenä, mutta toimii.
   

Jaa tämä sivu