1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

CI/Conax tuki Linuxissa

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi vemon 18.08.2010.

 1. vemon

  vemon Member

  Liittynyt:
  18.08.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Terve!

  Mitä vaihtoehtoja on saada maksukanavat näkymään linukassa? Olen lukenut että jossain korteissa on CAM moduli, joka hoitaa purkamisen ja joissain pelkkä muistikortinlukija, jonka eteen joutuu näkemään enemmän vaivaa. Mistään en ole kuitenkaan löytänyt selkeää konsensusta siitä mitkä laitteet toimivat tämän hetken kernelillä ja mitä ajureita ne vaativat.

  Eli katseleeko siellä joku tällä hetkellä maksukanavia Conax-kortin kanssa ja mikä laite + ajurit + kerneli siellä pörrää? :)

  Vielä mainittakoon että asun kaapelitaloudessa, mutta ratkaisu voi yhtä hyvin olla kortti jossa on sekä DVB-C tuki että linukassa toimiva Conax kortinlukija, tai sitten molemmat erikseen. Olen vaikka valmis tunkemaan koneeseen erillisen DVB-T kortin pelkkää salauksenpurkua varten, jos sellaiselle löytyy suoraan tuki.

  Saa vastata niin teknisesti kuin haluaa. Kerneleitä on käännetty, kaikemoista koodia on kirjoitettu ja ajurikoodia sörkitty.

  T. Jaakko
   
 2.  
 3. vemon

  vemon Member

  Liittynyt:
  18.08.2010
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jahas vastaanpa itselleni kun aiheesta jo jotain tietoa löysin:

  Pelkällä "tyhmällä" (ei CAM) kortinlukijalla voi purkaa dvb-signaalia käyttämällä sasc-ng kirjastoa. Tämä vaikuttaisi yksinkertaisimmalta ratkaisulta. sasc-ng luo ns. loopback laitteen jonka kautta voidaan lukea dvb signaali purettuna esim mplayerilla tai vlc:llä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2010

Jaa tämä sivu