1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Chromecast GTV kokemuksia

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi HannesLeva 03.11.2020.

 1. HannesLeva

  HannesLeva Newbie

  Liittynyt:
  03.11.2020
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Hain eilen Postista tilaamani Chromecast GTV:n ja näin alkutuntumana on todettava että tämä tuote on minulle (ja myös vaimolleni) loistava. CC GTV tuntuu olevan juuri sellainen palikka jota olen kaivannut.
  Asennus on tehty helpoksi. Ainoa ongelma oli, että koska suomea ei kaikkialla tuettu niin Google home antoi virheilmoituksen kun piti antaa toissijainen kieli ja eikä mennyt enää eteenpäin. Asennus oli kuitenkin jo niin pitkällä, että sen pystyi tekemään helposti loppuun suoraan televisiossa.
  CC GTV oli asentanut kaikki sovellukset, jotka olivat Android-tabletissani lukuun ottamatta HBO:ta ja DNA TV:tä. HBO löytyi Google play:stä, joten DNA TV oli ainoa joka jäi puuttumaan. Ja kaikki tuntuvat pelittävän moitteettomasti (eli nyt käytössä CMore, HBO Nordic, Disney+, Areena, Ruutu ja tietenkin muutama jenkkien uutiskanava näin vaalien aikaan).
  CC GTV artikkeleissa otetaan paljon kantaa siihen, että nyt chromecastia voidaan ohjata omalla kauko-ohjaimellaan, mutta se mitä arvostan eniten on se etten enää tarvitse muuta kuin television (uudehko Panasonic) kauko-ohjainta ohjatakseni myös suoratoistoa CC GTV:stä. Kaikki CC GTV:n toiminnot toimivat tällä. CC GTV:n oma ohjain pistetään toden näköisesti laatikkoon pölyttymään.
  Alku tuntuu ainakin hyvältä ja perustoiminnot ovat kunnossa. Saa sitten nähdä mitä pidän kaikesta extrasta kun tutustun niihin paremmin.
   
  Jyk kiitti tästä.
 2.  
 3. pentsu

  pentsu Active member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  1,353
  Kiitokset:
  20
  Pisteet:
  68
  Kiitos tästä! Pystyykö muuten tuolla chromecastin kaukosäätimellä "kelaamaan" ohjelmia? Jotenkin aina ärsyttää kaivaa puhelin esiin siirtyäkseen toiseen kohtaan ohjelmassa.
   
 4. HannesLeva

  HannesLeva Newbie

  Liittynyt:
  03.11.2020
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  3
  Riippuu sovelluksesta ja myös miten. Kokeilin CMoressa ja siinä nuolinäppäimillä mentiin eteen- tai taaksepäin pieni pätkä kerrallaan.
   

Jaa tämä sivu