1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Chromecast ei saa yhteyttä

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi proracer 07.01.2015.

 1. proracer

  proracer Member

  Liittynyt:
  24.07.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Chromecastin asennus ei onnistu syystä tai toisesta. Googlen ohjeita on luettu nyt useampaan kertaan ja reitittimen asetuksiakin yritetty muuttaa.
  Asennus sujuu hyvin loppumetreille asti, mutta sitten tulee ilmoitus, että chromecast on yhdistettu langattomaan verkkoon mutta se ei saa yhteyttä internettiin.
  Reititin on Buffalo WHR-600D. Client Isolation on pois käytöstä. UPnP on käytössä. IGMP asetukset ovatkin sitten vähän epäselvemmät, on yritetty niin että IGMP snooping on pois/päällä mutta sillä ei ole vaikutusta.

  Osaisiko joku auttaa tämän pohjalta?

  Kiitos!
   
 2.  
 3. proracer

  proracer Member

  Liittynyt:
  24.07.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  RATKAISTU! Soitto Googlen puhelintukeen toi ratkaisun. Sieltä kehotettiin yllättäen kokeilemaan tikkua paketissa mukana olleella välikaapelilla, joka siis laitetaan tikun ja TV:n HDMI-portin väliin. Ohjeiden mukaan välijohto on tosin sitä varten, että sen avulla tikun asennus onnistuu myös televisioihin, joissa ei ole HDMI-portin ympärillä riittävästi tilaa itse tikulle. Vähän epäilin tätä viritystä, mutta yllättäen tikku yhdisti itsensä internettiin heti ensimmäisellä yrityksellä ja on siitä asti toiminut täysin ongelmitta.
   

Jaa tämä sivu