1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Canal Digitalin as.palvelun kertomaa... uskoa vai ei !?

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi rammy 31.07.2008.

 1. rammy

  rammy Member

  Liittynyt:
  07.08.2004
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkä soitin taannoin canalin as.palveluun kysyäkseni niiden tallentavan HD-boxin ominaisuuksista.Itsellä Triaxin neljän satelliitin lautanen (Thor,Sirius,Astra&Hotbird)joita kaikkia tulee käytettyä enempi vähempi.Ystävällinen typykkä kehui laitetta mutta sanoi ettei laitteella näy kuin Thorin kanavat...hylkäsin tarjouksen ja sanoin hankkivani Topfieldin vastaavan boxin,jolloin kimuli sanoi Canalin "lopettavan" muiden boxien,kuin heidän hyväksymien,tukemisen loppuvuodesta 2008.Tällöin kuulemma Topfieldin (ja nykyisen Inverton)laatikoilla ei näkisi Canalin kanavia.
  Onko parempaa tietoa asiasta jollakulla?

  PS. Sori huonosta teknisestä termistöstä...ku ei osaa
   
 2.  
 3. Lumikki

  Lumikki Regular member

  Liittynyt:
  15.06.2003
  Viestejä:
  418
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei ole mitään tietoa, mutta sanotaan näin jos Canal Digital halua tehdä noin, niin siitä vaan, menettävät puolet asiakkaistaan. :)
   
 4. core2

  core2 Regular member

  Liittynyt:
  30.05.2007
  Viestejä:
  1,116
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  En oikein ymmärrä mitä Canal digi suomessa sepittää. Jos sinulla on heidän kanavapaketti sopimuksensa ja kortti joka toimii niin CA-modulissa kuin heidän omassa sisäisessä kortin lukijassa niin voit hankkia minkä hyvänsä HD boxin, esimerkkinä tähän voin laittaa linkin josta löydät HYRO 9000 HD vastaanottimen, ota ja vilkaise tuolta linkistä niin näet että HYROn ilmoituksessa on jopa Canal digin ja Viasatin logot mukana ja tiedän että se toimii ainakin ruotsissa. Muuten kaikki HD-combi laatikot jotka näet satprofsin sivustolla toimii ilman vaikeuksia.Linkin löydät tuolta lopusta. Valitan että sivua ei löydy suomen kielellä.
  Voitko uskoa tähän lausuntoon?, tyttö ei nyt kyllä ymmärtänyt kuinka monta asiakasta digi menettää jos tämä tulee käytännöksi, hyvin yksinkertainen syy on että Canal digiltä ei löydy yhtäkään moottori ohjauksella toimivaa heidän omaa purkkiaan, näitä katsojia on kymmeniätuhansia Euroopassa mukaan lukien kaikki pohjoismaat. No odotetaan sitten ja katsotaan, jos kimuli saa tahtonsa läpi? Tässä tämä linkki.
  http://www.satpro.se/default.asp?id=10101&ucat_nr=105&div=101&divshow=1

  Lisäys: Älä pelästy kun lukee s/t vastaanotin joka tarkoittaa sat/antenni purkkia, sinä voit saada nämä purkit vaikka yhdellä t ja yhdellä c moduulilla tai voit sekoitella kuinka haluat joissakin on jopa viisi vastaan otinta siis korttimoduulia.
   
  Viimeksi muokattu: 31.07.2008
 5. Khonvoum

  Khonvoum Member

  Liittynyt:
  06.08.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse asiassa sain vastaavanlaisen vastauksen sähköpostilla Canal digitalilta, eli etteivät tukisi muita kuin heidän hyväksymiään laitteita. Tässä suora lainaus:
  "Canal Digital ei toimita katselukorttia muihin kuin hyväksymiinsä laitteisiin."

  Että näin.... Canal digital ei siis myy minulle korttia koska minulla ompi firewire väylään liitetty boksi jota ei löydy heidän listaltaan. Tullee olemaan sitten melkoinen kato asiakaskunnassa.
   
 6. ballantin

  ballantin Regular member

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  171
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Toimittaa ne kun valehtelee että on niiden hyväksymä boksi. Ei ne sitä mistään saa tietää.
   
 7. valtee

  valtee Guest

  Jep, suu supussa ja turpa rutussa ;) Eihän niille edes pitäisi kuulua millä vastaanottimella tilaaja kanavia katselee. Canalin aspassa on selkeesti pessimistinen pomo, kun kaikkeen vähänkin protokollasta poikkeavaan on vastaus EI EI EI !

  Eivät nykyisin edes suostu toimittamaan laskuja firman nimellä, jos on vaikkapa urheilutoimittaja. Katsovat paketin näin ollen kuuluvan yrityshinnoittelun puolelle, jossa esim. Canal+ Sport 1 ja 2 kanavien katseluoikeus on luokkaa 500€ (alv 0) / kk :D
   

Jaa tämä sivu