1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Canal Digital, linkitys ja antenni

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi Pehku 22.05.2011.

 1. Pehku

  Pehku Member

  Liittynyt:
  22.05.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen työtehtävieni vuoksi jatkuvasti liikenteessä ja pikkuhiljaa on alkanut potuttamaan tuo ohjelmatarjonta. Olenkin pikkuhiljaa alkanut kypsyä ajatukseen satelliittivastaanotosta myös reissun päällä, kotonahan tuo jo on. Ymmärtääkseni saisin edullisesti ns. mökkikortin Canal Digitalilta.

  Eka kysymykseni koskeekin nyt sitä että jos hommaan Terratec S7-vastaanottimen läppäriä varten, niin saankohan Canal Digitalin korttia toimimaan ollenkaan? Vaihtoehto, jossa raahaan mukanani tv:n, vastaanottimen ja antennin ei houkuttele pätkääkään. Jostain olen kuullut että jollei kortti ole käynyt muussa vastaanottimessa aiemmin, homma saattaisi toimia. Onkohan asia näin?

  Toisekseen, kuinka pienellä antennilla pärjäisin Oulu-Kajaani -linjan eteläpuolella? Ei haluaisi raahata mitään jättilautasta mukana tai olisikohan asiaan muuta ratkaisua? Matkahommissa haluaisi pitää kaikki vermeet mahdollisimman pieninä ja kätevinä.
   
 2.  
 3. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Toimii se ei sitä korttia ole linkitetty mihinkään yksittäiseen boxsiin vaikka as palvelu niin väittääkin. Mutta tarvitset jokatapauksessa jonkinnäköisen lautasen siihen.
   

Jaa tämä sivu