1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Call Of Duty: Ghosts lagailee.

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi _kooma_ 26.08.2014.

 1. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,049
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Elikkäs kuten jo otsikko sen sanoo, niin CODi lagailee aikas tylysti. Mitä koitin katsella, niin näyttiksen mehut eivät ilmeisesti aivan tuon pelin pyörittämiseen tahdo riittää.
  Toki karkkeja oikein rankasti vähentämällä pelistä saa sellaisen ettei se ole täysin diashowta, mutta tällöin graafinen ulosanti ei ole edes entisten COD:ien tasolla. Muissa peleissä en ole vastaavaa tahmaamista havainnut, eli voisiko ongelmat johtua vain huonosta koodista?

  Kokoonpano löytyy sigustani.

  Olen tässä jo tosin pidempään harkinnut uutta näyttistä ja kiinnostaisikin tietää että olisiko esim Radeon HD285 odottamisen arvoinen/järkevä päivitys vrt. GTX 570? Tehoa saisi tulla vähintään 50% lisää ennnenkuin alan tuota Geforcea päivittelemään parempaan. Niin ja mahdollisen uuden kortin hinta, sellainen 250-350.
   
 2.  
 3. i7Extreme

  i7Extreme Active member

  Liittynyt:
  22.09.2011
  Viestejä:
  2,402
  Kiitokset:
  356
  Pisteet:
  93
  Onko laggailut joskus vaan, vai joka kerta? Oletko kokeillut Geforce Experienceä asentaa? (mitä asetuksia se antaa)
  Oletko kokeillut suorittaa Steamia järjestelmänvalvojana.
  Itselläkin laggailee/ hyppii joskus harvoin ja johtuu selvästi serveri/ nettiongelmista.
  Uudet Maxwellit ovat nurkan takana.
   
  _kooma_ kiitti tästä.
 4. _kooma_

  _kooma_ Active member

  Liittynyt:
  28.06.2007
  Viestejä:
  2,049
  Kiitokset:
  29
  Pisteet:
  78
  Näimpähän.. Olisihan sitä tietty voinut alkuunsa vaikkapa päivittää nuo ajuritkin... Eli sain pelin toimimaan melkosta sulavasti ja ihan nätinnäköisesti, tosin vanhemmilla ajureilla/geforce experiencin päällä ollessa peli kaatui. Saas nähdä että mitä tuo tekee uusimmilla whql ajureilla. Mutta jepsan, peli ainakin muuttui hieman parempaan suuntaan, tuli samalla pistettyä prossusta "talvikellot" päälle, eli takaisin tuohon 4:n GHz:iin, josko tuo auttaisi myös.

  Juuh, peli siis lagaili jatkuvasti ennen noiden ajureiden päivittämistä (muut pelit eivät tuota juuri tehneet) mutta nyt vaikuttaisi taas olevan ihan jouhevaa toimintaa. Pitänee tutkailla muutenkin noita pelejä ja tsekkailla vakautta.

  Mutta tosiaan, peli kaatui virhe ilmoitukseen "näytönohjain lakkasi toimimasta" ennen kuin olin päivittänyt uusimmat ajurit, ja käytössä oli 290 sarjan ajurit + geforce experience. Mahtoi johtua tuosta kombosta, mutta katselen että miten toimii nyt.

  Kiitokset vinkistä tuon Experiencen suhteen.
   
 5. i7Extreme

  i7Extreme Active member

  Liittynyt:
  22.09.2011
  Viestejä:
  2,402
  Kiitokset:
  356
  Pisteet:
  93
  Sieltä on kiva ottaa peliin (johonkin kulmaan) FPS näkyviin. Mulla toimi peli monta kuukautta täysin virheittä heti julkaisun jälkeen. Sitten kun tuli päivityksi (ehkä liikaakin ajurioptimointeja) peli tuli jotenkin vikaherkemmäksi.
   

Jaa tämä sivu