1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bulkpaq Gen 4

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Havoc 05.02.2003.

 1. Havoc

  Havoc Member

  Liittynyt:
  21.08.2002
  Viestejä:
  49
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  luin tässä jokunen viikko sit täältä keskustelualueelta että noille bulkpaqin gen 4 dvd-r levyille voi polttaa 4X, pitääkö paikkansa?
  (yritin kyllä etsiä tuota threadia mut en löytänyt...)
   
 2.  
 3. Bibob

  Bibob Member

  Liittynyt:
  21.03.2002
  Viestejä:
  54
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Osa ihmisistä on haukkunut nämä levyt lyttyyn ja osa kehunut taivaaseen. Itseäni ihmetyttää se, että Datasafe 2x white top levyissä on sama ADVD info kuin Bulkpaq 2x Speed Gen. 4 levyissä. Näin ainakin Digital promon mukaan. Ilmeisesti bulkpaq levyjä on ollut liikkeellä kahta erää. Toinen on TDK dyellä ja toinen Maxell dyellä. Jälkimäinen on mielestäni se mitä on kehuttu ja jota voi mahdollisesti polttaa jopa 4x?

  Onko kellään laittaa ADVD infoja toimivasta ja lasinalus bulkpaq levystä?

   
 4. Adder_78

  Adder_78 Guest

  kannattaa muistaa että noita dyen koodeja on väärennetty Princon toimesta ja esim tuo TDK:n sisus taitaa olla juuri niitä Princon valmistamia huonolaatuisia kiekkoja.

  Kyseisiä kiekkoja on tuotu juuri euroopan markkinoille. Princo kun ei ole saanut kiekoilleen 2X nopeudelle "lupaa" polttavien asemien valmistajilta ja näin väärensivät kiekkoihin TDK:n koodin jolloin niitä voi polttaa 2X nopeudella mutta kun laatu on niin huono että poltot epäonnistuu. Hyvänä esimerkkinä voisi sanoa Choicen 2X kiekkoja joissa myös oli ns TDK:n sisus kiekot paloi kyllä 2X mutta polton tuloksena oli pikselimössöä. Kannattaa olla skeptinen noissa halpiskiekoissa niihin sisuksien tietohin.

  Zzzzzzzz
   

Jaa tämä sivu