1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Budget DVB-C ja grafiikkapiirin rautapurku

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi mikko_78 05.02.2009.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. mikko_78

  mikko_78 Member

  Liittynyt:
  16.02.2004
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Uusin nyt konettani, ja vanha rautapurkuun kykenemätön Terratec C-1200 -korttini liitetään jatkossa Asrockin G41M-LE -emolevyyn, jossa on sisäänrakennettu Intel® Graphics Media Accelerator X4500 -näytönohjain (ei erillistä näytönohjainta).

  Ilmeisesti tuo piiri tukee myös rautapurkua, ainakin HD-kuvan suhteen. Mahtaako rautapurku toimia myös tavallisen tarkkuuden DVB-kuvan kanssa siten, että TV:n katselu kuormittaisi prosessoria yleisesti vähemmän? Ja jos näin on, tarvitseeko ominaisuuden käyttöönottoon tehdä mitään erikoista vai vastaako grafiikkapiiri automaattisesti tästä työstä? Korttia on tarkoitus käyttää sekä Windowsissa (DVBViewer) että Linuxissa (Kaffeine, ehkä MythTV).

  Sinänsä softapurkukaan ei ole ongelma, sillä uusin samalla prosessorin ja katselin jo vanhallakin koneella ilman suurempia ongelmia softapurettua TV-kuvaa. Olisi kuitenkin kiva tietää, josko uusi kokoonpano tehostaa TV:n katselua muutenkin kuin nopeutuneen prosessorin osalta. Ja ehkäpä rautapurku helpottaisi VDR:n kokeilemista Linuxissa, mikäli siitä innostuisin?
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu