1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bluetoothin kautta musiikki soi hiljaa.

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tsoppaluu 19.10.2017.

 1. Tsoppaluu

  Tsoppaluu Member

  Liittynyt:
  03.10.2015
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Morjens! Nyt on etsitty tietoa suomeksi, englanniksi, siansaksaksi, Googlesta, facebookista, tutuilta ja maton alta mutta en löydä apua ongelmaani joten koitetaan täältä.

  Ongelmahan on kun soitan musiikkia puhelimesta piuhalla tai bluetoothin kautta kuulosuojaimissa niin musiikki kuuluu todella hiljaa. Radiota kuunnellessa, bluetoothin kautta puhelun puhuminen ja kuuleva ominaisuus toimii ongelmitta, mutta heti jos laitan musiikkia millä vaan sovelluksella niin ääni on niin hiljainen etten töissä kuule siitä mitään.

  On koitettu, kahdella eri Samsungilla ja huaweilla. Kuulosuojaimiakin on koitettu peltoreita, msata ja nyt viimeisimpänä myös zekleriä jossa siis tuo bluetooth ominaisuus.

  Kuulosuojaimissa ei muuten ole ollut piuhan tai bluetoothin kautta soitettavalle medialle omaa volyyminappia eikä sitä ole voinut pienentää tai suurentaa vaan volyymin taso säädetään täysin puhelimesta tai muusta äänenlähteestä.

  Ilmeisesti puhelin lähettää mediaa eri volyymilla kuin puhelinkeskustelua, mutta mitä sille voi tehdä?

  Olisin erittäin kiitollinen jos joku osaisi antaa edes jotain vinkkiä kuinka saisin Popedan kuulumaan kuulosuojaimista.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  7,660
  Kiitokset:
  937
  Pisteet:
  193
  Omassa puhelimessani on tosiaan oma voimakkuussäätö musiikille, videolle ja muulle medialle. Lisäksi se näyttää toimivan niin, että kytkettäessä kuulokkeet musiikin voimakkuus automaattisesti laskee kuulon suojelemiseksi. Suurennettaessa äänenvoimakkuutta uudelleen tulee varoitus kuulon vaurioitumisvaarasta.
   

Jaa tämä sivu