1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bluetooth näppäimistö tablettiin

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi AlexisW 30.07.2020.

 1. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  621
  Kiitokset:
  6
  Pisteet:
  28
  Mulla on Samsung android tabletti ja onmulla vielä laptop ja pöytäkonekin. Vaan olen ajatellut olisi hyvä saada tablettiin erilliset näppäimistöt. Tutkin asiaa ja osui silmään juttu kuinka on langaton bluetooth hyvä siihen eikä maksa paljon. Kuinkahan lienee? Siitä vaan lampsin kauppaan ja ostan bluetooth näppäimistön ja toimii kotona androidin kanssa?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,045
  Kiitokset:
  1,026
  Pisteet:
  243
  Lähes noin helppoa se tosiaan on. Ensimmäisellä kerralla sinun pitää kuitenkin aluksi suorittaa ns. paritus laitteiden välillä. Laitat molemmista laitteista eli näppäimistöstä ja tabletista bluetoothin päälle. Tabletin bluetooth-laitelistasta pitäisi löytyä kyseinen näppäimistö. Valitse se. Jos on tarpeen, hyväksy paritus näppäimistöltä. Sitten vain kirjoittamaan. Seuraavalla käyttökerralla yhteys on valmiina heti, kun laitat bluetoothit päälle.
  Bluetooth-asetukset on merkitty symbolilla: [​IMG]
   
 4. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  621
  Kiitokset:
  6
  Pisteet:
  28
  Vielä tyhmä kysymys tollolta. Kävinkaupassa ja tutkin Bluetooth-näppäimiä. Siinähän oli. Mutta mietin tartteeko tabletti myös hiirtä? Vai eikö? Hyvin pärjää pelkällä Bluetoothilla?
   
 5. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,045
  Kiitokset:
  1,026
  Pisteet:
  243
  Eihän se tabletti hiirtä tarvitse, sillä kosketusnäyttö toimii näppäimistön ohella edelleen. Jos kuitenkin itse pidät hiirtä tarpeellisena tai käytännöllisenä, niin erillisen bluetooth-hiiren voi myös liittää.

  Kannattaa huomata, että Android tabletti ei toimi samalla tavalla kuin Windowsissa on totuttu. Siten esimerkiksi Ctrl+C ja Ctrl+V -painikkeilla ei voi tehdä kopiointia ja liittämistä. Eikä hiirellä voi "maalata" kopioitavaa tekstiä jne.

  Jos on tarpeen kirjoittaa vähänkin pitempiä tekstejä, on bluetooth-näppäimistöstä varmaankin suuri apu, mutta mitään "läppärimäistä mukavuutta" ei yhdistelmältä voi odottaa.
   

Jaa tämä sivu