1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Blue screen (ratkaistu)

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Jes_se 09.12.2018.

  1. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Blue screeniä on alkanut tulemaan harvemmin mutta nytten pelit cräshää jatkuvasti en keksi muuta kuin vaihtaa ram kamman. Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille!
     
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Oliko tämä nyt ihan hatusta vedetty päätös? Tee mieluummin muistitesti, joka kertoo muistin kunnon: https://www.memtest86.com/download.htm
    Testi pitäisi ajaan minimissään kertaalleen läpi, jotku laittaa yöksi rullaamaan.
     
  4. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    IMG_20181226_132110. IMG_20181226_132110. IMG_20181226_132110.
    Kun avaan testin tulee tuollainen kuva (kuva1) sitten kun menen kohtaan start test alkaa testi rullaamaan testi ei mene kokonaan lävitse kun tulee näkyviin test has aborted due too many errors (kuva2)
    IMG_20181226_132110.
    (Kuva 1)
    IMG_20181226_132034.
    (Kuva 2)
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Onhan muistikampa slotissa DIMMA2 ja kunnolla painettuna pohjaan, virheitä näyttää paljon.
     
  6. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Niin virheitä löytyy odotapas kun vaihan dimma2 slottiin koska se on nytten ollut 3 slotissa koska ajattelin jos se auttaisi asiaa
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Manuaalin mukaan, kun käytössä yksi kampa, se tulee laittaa A2 slottiin.
    3. slottia ei ole.

    Muistien sijoittelu manuaalin mukaan:
    Mem.PNG
     
    Viimeksi muokattu: 26.12.2018
  8. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    No siis tota b1 olin laittanut kokeilun vuoksi
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Miltä testi A2 slotissa näyttää?
     
  10. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    IMG_20181226_135537.
    Tuolta näyttää virheet väheni
     
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Johtuisko siitä, että testiaika lyheni edellisestä testistä.
     
  12. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ehkä mutta tuota pidemmälle en testiä saa
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Ei siitä mitään hyötyisikään, koska vikaa muistissa on. Saatko sen takuuseen laitettua?
     
    Jes_se kiitti tästä.
  14. Jes_se

    Jes_se Newbie

    Liittynyt:
    25.11.2018
    Viestejä:
    19
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    vielä kaikille viestiketjuun osallistuneille suuret kiitokset sain uudet ramit ja nyt toimii:):)
     

Jaa tämä sivu