1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Bitcomet ei lataa tiedostoa loppuun?

Viestiketju Aloittelijoiden P2P-ongelmat -osiossa. Ketjun avasi TPFIN 24.06.2011.

 1. TPFIN

  TPFIN Regular member

  Liittynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  138
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  26
  Olen lataamassa hyvin laajaa avi-tiedostojen joukkoa, jotka ovat noin 200 MB kokoisia. Ongelmanani on, ettei mm. VLC-player saa joitakin tiedostoja avattua. Tiedosot ovat 100 % latautuneita ja ovat siirtyneet pelkkään luku-muotoon. Osa tiedostoista siis toimii ja osa ei toimi. Jotkin tiedostot, jotka eivät aluksi toimineet, lähtivät toimimaan kuitenkin myöhemmin kun Bitcomet latasi niihin ilmeisesti jotain lisää, vaikka ne olivat jo 100 % valmiita.

  Lopetin nyt muidenkin avi-tiedostojen lataamisen siinä pelossa, että ne eivät toimi. Toimimattomuus siis kuitenkin johtuu mielestäni siitä, että tiedostot eivät ole latautuneet aivan loppuun asti. Ja tästä on todisteena se, että jotkin tiedostot lähjtivät toimimaan kuitenkin myöhemmin, mitkä eivät aluksi toimineet. Toimimattomille tiedostoille Bitcomet näyttää kuitenkin 100 % ladattu.

  Avi-tiedostoja on yhteensä noin 50 ja Bitcomet käsittelee niitä yhtenä tehtävänä. Bitcometin versio on 1.14 ja se on ainakin osittain suomenkielinen.

  Mitä minun kuuluisi nyt tehdä? Lataanko kaikki tiedostot loppuun ja toivon että ne toimivat, vai lopetanko lataamisen? Vai voinko jotenkin korjata jo ladattuja tiedostoja, jotka eivät ole lähteneet vielä toimimaan?

  Selvennän ongelmaa tarvittaessa vielä lisää, jos joku innostuu auttamaan!
   
 2.  
 3. TPFIN

  TPFIN Regular member

  Liittynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  138
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  26
  Vielä haluaisin tarkentaa sitä, että myös kohdekansiossa toimimattomat tiedostot ovat muuttuneet jo Bitcometin keskeneräisestä lataustiedostotsta avi-tiedostoiksi.

  EDIT: Yritin korjata avi-tiedostoja Videofixerillä, mutta se ei voinnut korjata tiedostoja, koska ei tunnistanut niitä avi-tiedostoiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 27.06.2011

Jaa tämä sivu