1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ratkaistu Bios päivitys ongelmaa -> OK

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Whatta Heck 17.01.2018.

  1. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,118
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    No eipä ollut mitenkään hinnalla pilattu. Joku 8GB sekä isompi tikku mullakin hakusessa. Tokmannilta.
     
  2.  
  3. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,076
    Kiitokset:
    108
    Pisteet:
    93
    Ihan "mukava" hinta mielestäni.
     
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,842
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    193
    Mitä tarkoittaa, kun 64GB muistitikun kapasiteetti on 16GB?

    PNY Attaché 4 3.0 64GB.
    - Kapasiteetti: 16 GB
    - Liitäntätyyppi: USB 3.0
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,118
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    On tainnut tulla jokin bugi tuollakin, sitä on liikkeellä. Tuo SanDiskin tikku menee ostoon.
     
  6. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,076
    Kiitokset:
    108
    Pisteet:
    93
    Bugi taikka painovirhe kokoilmoituksessa.
     
  7. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,076
    Kiitokset:
    108
    Pisteet:
    93
    Tuossa ostamassani SanDiskin 64 GB:n tikussa on kansio SanDiskSecureAccess 2.90 mt, Back Up Your Files to the Cloud PDF-tiedosto 395 kt ja SanDiskSecureAccessV3.1_Win sovellus 8.21 mt.
     
  8. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    3,557
    Kiitokset:
    721
    Pisteet:
    123
    Lisätään tähän vielä kohta tuosta InSpectrestä.

    [​IMG]

    Näinköhän Auralle julkaistaan enää bioseja.
     
    Viimeksi muokattu: 19.01.2018
  9. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,842
    Kiitokset:
    745
    Pisteet:
    193
    Pitikö tuo ohjelma asentaa, vai toimiiko se portablena?
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,153
    Kiitokset:
    733
    Pisteet:
    123
    Portable.
     
    1pertti kiitti tästä.
  11. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,076
    Kiitokset:
    108
    Pisteet:
    93
    Whatta Heck kiitti tästä.
  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,118
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    On tämän firman politiikka suoraan sanottuna aika persiistä ja syvältä. Ensin tehdään osakekaupat sisäpiirimalliin ja nyt tämäkin vielä:

    "Intelin toimitusjohtaja Brian Krzanich lupasi julkaisemassaan avoimessa kirjeessä lisää avoimuutta. Kauniit lupaukset paljastuivat kuitenkin pian palturiksi kun kävi ilmi, että Intel myönsi uudelleenkäynnistysongelmat vasta sen jälkeen, kun The Wall Street Journal oli ensin tuonut asian julkisuuteen."

    ^ lainattu tuosta Tepsun linkistä.

    Ei hyvää päivää... :(:(

    PRKL




     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,381
    Kiitokset:
    3,444
    Pisteet:
    223
    Eivätkä ongelmat intelin mukaan vieläkään koske coffee lakea. Eipä tietenkään vaikka se onkin vain uudelleennimetty skylake.
     
  14. lautanen9

    lautanen9 Regular member

    Liittynyt:
    04.10.2010
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    17
    Pisteet:
    28
    minulla kanssa gigabyten emo eli tää Gigabyte GA-AB350-Gaming AMD B350 Socket AM4 ATX, ja toimi just näin päivitys, kiitos hyvistä ohjeista. Kun purin paketin tikulle niin kaksi kansiota näkyi suoraan.
     
    Whatta Heck kiitti tästä.

Jaa tämä sivu