1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

BF3 ei käynnisty

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi dumakey 27.10.2011.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. dumakey

  dumakey Member

  Liittynyt:
  07.11.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Peli on ostettu levyllä ja asennus käynnistyi Originin asennuksella. Tämän jälkeen Origin latasi pelin levyiltä jonka loputtua tuli viesti:" DirectX setup error: an internal error occurred" eikä pelin asennus alkanut. Googlailtuani löysin neuvon jossa kehoitettiin poistamaan kaikki cabinet tiedostot redist kansiosta.

  Program Files(x86)--Origins Games-- Battlefield3-- _installer--directx--redist

  Tämän jälkeen asennus käynnistyi jonka lopuksi latautui päivitys luokkaa n. 560mb.
  Päivityksen latauduttua tuli viesti että peli on valmis pelattavaksi tj. mitä seurasi jälleen: " DirectX setup error: an internal error occurred. Klikkasin ok jonka jälkeen yritin käynnistää pelin. Tätä seuraa aina sama virsi: " We're sorry, an error has occurred. There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game"

  Peli ja Origin on nyt asenneltu uusiksi muutaman kerran ja homma etenee alusta loppuun edellä mainitulla tavalla. Olen jopa asettanut IE9:n oletusselaimeksi mikä kuulemma on auttanut joitakin. Näyttiksen ajurit on juuri Nvidian tätä peliä varten tyrkyttämät.

  Käyttis on Win 7 Home premium btw.
  EDIT. Kun peliä on yrittänyt käynnistää ja saan virheilmoituksen niin Origin ei päästä kirjautumaan ulos sanoen että peli on käynnissä ja se pitää sammuttaa ensin?
  Kun klikkaan poistu kohtaa tulee viesti että on suositeltavaa sammuttaa peli ensin? Mitähän nämäkin merkitsevät?

  EDIT2. Kokeilin korjausasennusta minkä yhteydessä tuli pienempi päivitys...melkein..kun tuli ilmoitus että päivityksessä on tapahtunut virhe. Jaa vai niin, no yritin käynnistää peliä ilman sitä päivitystä ja ta-daaa sama veen error-herja vaan.

  EDIT3. Nyt olen siinä tilanteessa että peli on asennettu, korjausasennettu (tällä kertaa ilman viestiä päivityksen epäonnistumisesta) minkä päätteeksi viesti: Directx setup error: an internal error occurred. Klikkaan ok ja painan käynnistä peli jonka jälkeen tulee julkaisupäivän tarkastus ja sen jälkeen piakkoin ilmoitus: We're sorry, an error has occurred. There is a problem with your game's setup. Please reinstall your game. Originista voi kuitenkin poistua ilman viestiä että peli on käynnissä.

  Vähänpä sitä tiesi kun pari päivää sitten tuli peli postista ja Nvidian uusien ajureiden asennusta säesti pysäytyskuvat itse pelistä...rupeaa ihan tosissaan korpeamaan kun olisi pitkä viikonloppu tahkota peliä vaan ei niin ei.
   
  Viimeksi muokattu: 28.10.2011
 2.  
 3. Human80

  Human80 Member

  Liittynyt:
  25.10.2011
  Viestejä:
  31
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  18
  Eipä sitä päästä peliin täälläkään. Itelle lykkää jotai aktivointi erroria=)
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2011
 4. Kuupola

  Kuupola Regular member

  Liittynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  956
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ja osat oli?
   
 5. dumakey

  dumakey Member

  Liittynyt:
  07.11.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Phenom II X4 955, GTX 460 OC 1 GB, WD Caviar 640GB, 8GB muistia, AsRock 880 GMH/U3S3.
   
 6. Spaddu86

  Spaddu86 Regular member

  Liittynyt:
  06.10.2008
  Viestejä:
  173
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Voisit koittaa poistaa directx:n koneeltasi ja koittaa sitten asentaa tuota.
  Saattaa olla että aikaisemmassa directx:ssä jotain kuralla.

  Itselläkin oli joskus semmoinen ongelma että vaikka oli sama versio asennettuna koneelle kuin mitä peli koitti asentaa asennuksen yhteydessä, mutta ei kelvannutkaan vaan piti poistaa vanha.
   
 7. dumakey

  dumakey Member

  Liittynyt:
  07.11.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  No joo, mutta enpä tiedä kannattaako meikäläisen lähteä tuohon kun ei ole oikein näitä tietokonetaitoja. Ainakin kun googletin directx:n poistosta niin aiheen ympärillä oli kaikenlaista ohjetta ja keskustelua.
   
 8. leinmi

  leinmi Regular member

  Liittynyt:
  13.01.2009
  Viestejä:
  3,913
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  No koita ajaa Directx uudelleen siihen päälle
   
 9. HeQu

  HeQu Regular member

  Liittynyt:
  08.08.2010
  Viestejä:
  355
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  on tämä menny ihan pelleilyksi tämä pelien asennus. itsellä virallinen ennakkotilaus battlefiel 3 limited ja asennus on perseestä.

  itsellä pelikone erikseen, joten siinä ei ole nettiä, virustorjuntaa, palomuuria yms. ohjelmia hidastamassa konetta. ja tämä paska (ja moni muu) vaatii sen nettiyhteyden. joten asenna sitten ohjelmat että voit asentaa pelin.

  en yhtään ihmettele että piraattiversiot "menevät kaupaksi" koska tästä asennuksesta on tullut uskomaton sirkus. piraattiversion asennus toimii 100% paremmin.

  ei pelin omistajaa pitäisi pakottaa rekistöröitymään minnekkään, jos ei itse halua. kyllä ainakin yksinpelin asennus piäisi onnistua tuosta vain.

  täytyy sanoa että piraattiversiot ovat ainakin käyttäjäystävällisempiä. eri juttu on tietysti moninpelit, jotka vaativat tietysti virallisen version.

  mutta suunta on huono. peliäkään ei sitten myydä helposti, jos mitenkään eteenpäin.

  tämä kaikki "kopiosuojaus" sirkus toimii pelkästään tarkoitustaan vastaan. valitettavasti.
  koska kaikki suojaukset kierretään, joten olisi parempi keskittyä tekemään peleistä käyttäjäystävällisempiä tämän suuntauksen sijaan, jolloin "virallinen" versio olisi houkuttelevampi ostaa.

  ja asia erikseen on se että jos pelin hinta olisi 20? tai alle, niin moni piraatti luopuisi tuntien/päivien imuroinnista ja ostaisi virallisen version.
   
 10. dumakey

  dumakey Member

  Liittynyt:
  07.11.2009
  Viestejä:
  39
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  bump..

  Huomasin että Origin ei hae Battlelog Web plugins:a missään vaiheessa. Kävin lataamassa sen itse ja poistin sekä Originin että pelin asennuksen. Kun Origin seuraavan kerran lataa pelin niin pitääkö se Battlelog Web plugins siirtää jonnekin Origins Games kansioon ennen kuin käynnistän asennuksen? Vai kenties jokin sovellus sieltä kansiosta?

  EDIT. Mitä pelin käynnistäminen selaimelta tarkoittaa käytännössä? Luin juuri eräältä ulkolaiselta foorumilta että kun sen Battlelog Web pluginsin asentaa että "after you get it all installed you have to always launch the game from your browser.".
   
  Viimeksi muokattu: 29.10.2011
 11. leinmi

  leinmi Regular member

  Liittynyt:
  13.01.2009
  Viestejä:
  3,913
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  BF3 starttaa netti sivun kautta ei siinä muuta.
   
 12. Quiote

  Quiote Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  20.12.2005
  Viestejä:
  2,215
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu