1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

BENQ FP241W vs FP241WZ

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi lavomir 29.10.2007.

 1. lavomir

  lavomir Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  77
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Näytöillä on vajaa 100 euroa hintaeroa. Onko järkeä ostaa WZ malli? Näyttö tulee sekakäyttöön. Eli leffoja, pelejä, jne... Aikaisemmin kokemusta vain CRT monitorista, joten ei ole mitään hirveän kriittistä makua monitorin suhteen. Haluan vain monitorin, jossa on isot katselukulmat, hyvä kuvanlaatu ja pitkä elinikä.

  Olisi kiva jos joku voisi lyhyesti kertoa mitä käytännön eroa näillä on. Olen lukenut tuoteselostukset, mutta näkyvätkö ne käytännössä?
   
 2.  
 3. WIEWSONIC

  WIEWSONIC Guest

  Nyt heitän todella karkealla mutulla että WZ:ssa on uudempi paneeli. Ja tietenkin se joku tekniikka mikä parantaa liikkuvan kuvan laatua, mutta mitä olen lukenut netistä niin sillä ei käytännössä tee mitään.
   
 4. Kulkija

  Kulkija Guest

  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 06.11.2007
 5. lavomir

  lavomir Member

  Liittynyt:
  25.07.2007
  Viestejä:
  77
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitoksia vastauksesta. Harmi, että ehtisin jo sunnuntaina tilaamaan monitorin (FP241W). Pistin kuitenkin sähköpostia jos monitorin voisi vielä vaihtaa WZ malliin. Toivotaan, että onnistuu.
   
 6. Kulkija

  Kulkija Guest

 7. Kulkija

  Kulkija Guest

  Pitää vielä jatkaa, kun tuo edellinen artikkeli on tehty yli kuukausi ennen tuon Perfectmotionin tulemista markkinoille ja sisältää kuulemma paljon virheellistä asiaa. Tuossa jostain syystä puhutaan pva-paneeleista, vaikka ama-z eli perfectmotion monitoreissa on P-MVA -paneelit jne. Olen tosiaan pahoillani tuosta linkista. Ovat tehneet artikkelin käsiinsä saamasta jostain kokeiluversiosta millä ei ole tekemistä lopullisen version kanssa, eivätkä ole voineet myöntää asiaa tai tehdä korjauksia artikkeliinsa.

  http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/4.htm
  http://www.tftcentral.co.uk/articles/content/benq_fp241w_3.htm
  http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1159553
   

Jaa tämä sivu