1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

BenQ E2400HD ongelma

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi WebFiren 27.11.2008.

 1. WebFiren

  WebFiren Regular member

  Liittynyt:
  10.11.2004
  Viestejä:
  136
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli ongelma olisi sellanen että kävin eilen ostamassa kyseisen näytön, ja yritin liittää sen koneeseeni DVI-HDMI piuhalla. Kuvaa ei välillä tule ollenkaan, välillä tulee post kohdassa ja kuva katoaa ennenkuin kone menee windowssiin asti ja välillä menee windowssiin asti mutta näyttö vilkkuu ja aiheuttaa koneen hidastumista/oikkuilua. Eli mitenkä saisin kyseisen näytön toimimaan sillä dvi-hdmi piuhalla? olen käyttänyt välillä samsungin full hd tv:tä näyttönä ja se on toiminut aina moitteetta.

  Kiitoksia vastauksista etukäteen. :)
   
 2.  
 3. Eewaltsi

  Eewaltsi Member

  Liittynyt:
  02.03.2008
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itselläni on E2200HD ja hieman sama ongelma. Ostin näytön viime tiistaina. Pelasi hyvin sen illan, seuraavana päivänä parin tunnin käytön jälkeen näyttö vain pimeni, suljin näytön ja pistin uudestaan päälle ja hetken kuluttua näytössä välähti windowsi mutta kuva hävisi noin 2 sekunnin kuluttua. Tarkistin johdot ja niissä ei ollut mitään vikaa, paitsi että kun irroitin VGA kaapelin, ruuvi, johon yksi ruuveista menee kiini, tuli irti, se oli jo löysä ennen kun ruuvasin sen irti. Parin tunnin kuluttua taas näyttö toimi. Nyt taas tänään sama ongelma tuli parin tunnin käytön jälkeen. Lämpö ongelma en luule sen olevan koska näyttö ei ollut edes lämmin. Vaihdoin kaapelin vanhaan VGA mutta ei vieläkään toiminut. Taas parin tunnin kuluttua toimi taas. Mikä ongelma voisi olla, pitäisikö lähettää takaisin multitronikkiin mistä ostin?
  EDIT: Voiko ongelma mahdollisesti olla näyttiksessä? Käytössä on vanha gforce 6600. Ja lämmöt nousivat noin 5 astetta, siitä kun ennen oli 17" LG.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2008
 4. vmorko

  vmorko Guest

  Mulla oli samantapainen vika samaisessa näytössä. Tunnin päällä ja sitten alkoi välkkyä näyttö muutaman sekunnin jaksoissa. Tunti pois päältä ja taas toimi pitkään kunnes sama juttu alkoi. Taustavalo todennäköisesti aiheutti ilmiön. Takuu hoitaa noi hommat.
   

Jaa tämä sivu