1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

bannit

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi sakari67 10.11.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. sakari67

  sakari67 Guest

  urnin heitit kysymyksen! auttaako se mittään?luojan tähden lukekaa alusta alkaen ja sanokaa mielipide pliisss!!!!!!! ei enää kysymyksiä!! eikä nakerruskommentteja! ja jos nakertaa niin nakerra jossain muualla!!!
   
 2.  
 3. sakari67

  sakari67 Guest

  niin jos sain bannit niin tarkoittaako se et virustorj.net on oikessa vai onko mahdollista et bannit saanut jäsen ois oikeassa? ootko sie oikea kaveri sen päättämään? esim. mie sain ensin uhkailuja ku uskallin olla erimieltä ! toivoisin että käypääpä lukemassa ensin se meiän väittely(vt:netissä) ja sitten vasta kirjoittaako tänne ja sitte vasta nakerrellaan!
   
 4. Mecli

  Mecli Regular member

  Liittynyt:
  25.10.2006
  Viestejä:
  164
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ymmärrän täysin että banaania sait. Moden suositteluja kannattaa kuunnella, jotta järjestys pysyisi, muttei ne mitää jumalia todellakaan ole.

  Tällä kertaa täällä Moderaattori sanoi että käytä edit nappulaa, jotta säästyttäisiin floodiltasi. (Huomasitko?)

  Minä mitään vikise... Annappa url teidän väittelyynne niin voin jopa ymmärtää sinua, muuten alitat riman aika hyvin floodimalla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2007
 5. sakari67

  sakari67 Guest

  ja nuo bannit ei minua nakerra ystäväiseni oon saanu monetkin bannit esim.online-peleissä ku oon ollu liian hyvä eli helppoa pyyhkäistä kova kaveri pois!eli nyt ei siis syytöksiä tai osaan mie niihinkin vastata ja voiaanhan me vcäitelläkin mie tykkään siitä!!
   
 6. sakari67

  sakari67 Guest

  lol! sori mecli tuo hieno "slangi" meni miult ohi! sano uudestaan! mut elä anna vihalle valtaa niinku alus sanoin.et saa minusta vihamiestä!
   
 7. sakari67

  sakari67 Guest

  url ja floodaa??????????? mitä helvettiä ne on lol! kai me nyt viel suomenkiel pärjätään!
   
 8. sakari67

  sakari67 Guest

  lol ! mecli!sie alat kuulostaa siltä persnuolijalta mitä mie sain kimppuun ku olin eri mieltä vt:netissä.ok ymmärrän sinua mut voisitko pikkusen laajentaa ajatusmaailmaa! mut ei se mitään niinku sanoin kaikenlaiset on tervetullutta(et siinä pyyän anteeksi mecliltä!!!)
   
 9. sakari67

  sakari67 Guest

  ai kaverit sentään täs siis on meijän keskustelu! heheh! ehkä jos jumalat suo niin sunnuntaina tulee painavaa sanaa uusilta kavereilta!
   
 10. sakari67

  sakari67 Guest

  heheh mecli taian tunnistaa siut vt:netistä oot vaan eri nimimerkillä! noo terkkuja sinullekin kirjoitat joskus ihan hyvääkin tekstiä!!!!!!!!
   
 11. sakari67

  sakari67 Guest

  uuuhh! et sauna teki hyväää!!kaik on kohallaan mut kunnon väittelyyn ei päästy! meen takasin saunaan ja tain ottaa pari karjalaa mukaan tää on sitä elämää!!, maanantaina lähen takaisin epsanjaan jutellaan 2 viikon päästä uudestaan! hyvää alkutalvea kaikille!! ja olkoon jumalat suotusia hyville ilmoille! ottakaa ilo irti elämästä koskaan ei tiedä mikä päivä on viimeinen sano terminator!! noo läppärin akku alkaa temppuilee kovas käytössä, annan sille ansaitun levon ja painan tuota yhtä nappia hyvää yöt..........naps!!!!!!!
   
 12. sakari67

  sakari67 Guest

  anteeks! tulin saunasta pienilahja meclille!tääl ois sinulle pari banaanaa!!!!!maistuuko lol!!! noo mecli oli ihan hyvä, hälle papukaijamerkki!!!heheh!!! hyvää syksyä siul mecli alias .........lol!
  aaaahhh me paistetaan viel makkaraa ja kohta nukkumatti kuttuu! mitäs sie mecli oot hommannu lol! kirjoittele meille mecli lisää ootellaan siun ajatuksioa! hehehheheheh!!
   
 13. sakari67

  sakari67 Guest

  nojoo oon hiukan tuhma mut nuo meclin-tapaiset saa miut innostumaan!!varsinkin ku se luulee olevansa niin fiksu lol! elä mecli ota vakavasti elämä jatkuu sie keksit uusia kohteita!!! lol!!!
   
 14. sakari67

  sakari67 Guest

  vauts!!! 2 haikaraa lensi meiän ohi!ja laskeutui rannalle !! onko mitään hienompaa olemassa??? kaverit, mikäään ei voita villiä luontoa !!
  on sanaton tään eessä!!ei löydy sanoja!! ei löydy!! me ihmiset ollaan niin pieniä!jossain tässä hiljaisuuudessa on totuus! mie tunnen et oon sitä lähellä mut en ikinä sitä saa kiinni! ei se haittaa kosketus riittää! niin pitäs meille kaikille!! kattokaa luontoa kattokaa siel on meiän kohtu! niin siel se on!!sielt sie löydät rauhan! käykää ystävät kaikki ees kerran elämässä syvällä metsässä olkaa hiljaa kuunnelkaa kuunnelkaa mitä luontoemo teille sanoo ja ootte paljon hyvempiä ihmisiä ja voitte lapsinnelle antaa jotain arvokasta joka kantaa heiän vaikeiden aikojen joita varmaan tulee riittämään.niin siel metsässä se on!siel on meiän suomalaisten totuus!me olaan metsäkansaa vaik suurin osa asuu kaupungeissa,mut me suomen kansa ollaan jotain josta me voidaan olla ylpeitä!ja siihen kuuluu myös kaupungeissa asuvat jotka on muuten parhaimpia luonnon arvostajia! hei pahoja asioita tapahtuu mut tää suomen kansa niinkuin aikaisemmiin rakkaudella me mennään eteenpäin me ollaan pirskatin vahvoja.me ollaaaaaaaaaaan! me ollaan hieno kansa!hei rakastetaan toisia, ollaan hyviä meiän lapsille näytetään niille mistä me saadaan voimamme eli siis tuost välillä kovastakin maaperästä,(niin ja siitä on meiän esi-isät vere4llään pitäneet kiinni)muuta me ei voida ehkä tehä mut uskon et meiän lapset ei enempää tartte.me ollaan hienoo kansaa.
   
 15. sakari67

  sakari67 Guest

  tahoin sanoa et rakastakaa meiän maaseutua se on meiän kohtu!
   
 16. sakari67

  sakari67 Guest

  ilman sitä suomea ei oo olemassa.jos me joskus ehkä voidaan meiän maaseudun kuoleminen pysäyttää niin me ollaan sankareita ja voidaan katsoa ylpeinä peiliin! niin pitäis antaa rahaa kehitysmaihin mut autetaan omaa meiän suomea ensin (koska se nyt tarttee sitä apua taas kerran)sitte me voidaan auttaa paremmin muita maita.niin suomi ei tartte muuta kuin nyt paljon rakkautta omalta kansaltaaan,me ollaan vahva kansa 1 ei me tarvita rahaa, pikkusen sitä rakkautta lisää mitä sodassa meiän sotilaat ja kotijoukot antoi.siitä enempää ei rakkautta ole olemassa ,niin miun ukit ja mummot kertoi ja siihen mie uskon!hei kuunnellaan nuita vanhoja ihmisiä tai me mennään hukkaan!opettakaa et lapset kunnioittaa vanhoja muuta me ei tarvita me suomen kansa!me ollaan silloin vahvoja.Meiän vahvuus on meiän vanhuksissa,siin on meiän viisaus!!
   
 17. saaben

  saaben Regular member

  Liittynyt:
  18.05.2007
  Viestejä:
  751
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jees, on tainnu Sakari vetää ns. kaihtimet kiinni. Eikö tää ketju pitäs jo sulkea?
   
 18. MikroMake

  MikroMake Active member

  Liittynyt:
  03.02.2006
  Viestejä:
  3,864
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  Voit ilmoittaa asiasta suoraan eteenpäin "Raportoi viesti moderaattoreille" -linkin kautta:

  http://www.aijaa.com/v.php?i=1208613.jpg
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2007
 19. Naigel

  Naigel Member

  Liittynyt:
  24.07.2007
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ---
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2010
 20. pkaksp

  pkaksp Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  11.01.2005
  Viestejä:
  12,227
  Kiitokset:
  52
  Pisteet:
  128
  Lopetetaas se avautuminen ja floodaaminen samantien. Seuraavasta kerrasta laitan pysyvän bannin.

  Tämä ketju olikin sitten tässä.
   
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu