1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Auttakaa tyhmää!!

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi jestapa 24.11.2010.

 1. jestapa

  jestapa Member

  Liittynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 2.  
 3. jjabi

  jjabi Regular member

  Liittynyt:
  25.09.2010
  Viestejä:
  694
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No, ensinnäkin sinun täytyy vetää TV:n äänen ulostulo paikoista (yleensä Audio Out ja 2 x RCA punainen ja valkoinen. Tässä suuntaa antava kuva: http://www.everything-about-rving.com/images/TivaxAudioVideoOut.jpg piuha kotiteatterin Audio In plugeihin (niitäkin yleensä 2 ja samannäköiset kun nuo TV:n plugit, mutta vaan "Audio In" tekstillä) Eli tarvitset esimerkiksi: http://www.kaapelikauppa.fi/aanikaapeli-urosuros-p-2189.html
  Saatat jopa löytää tuollaisen jostai laatikon pohjalta, kun joskus purkaessasi uutta kotiteatteria, olet löytänyt sen tarpeettomaksi ja laittanut laatikkoon, kunnes nyt, kun haluat kotiteatteristasi ääntä joudut sen sieltä kaivamaan. ;)

  Siinä on jo TV:n ääni kotiteatterista pihalle! Sitten kun Xbox on TV:ssä kiinni HDMI, tai scart kaapelilla, ääni siirtyy TV:seen, mutta ei tulekaan TV:n kaiuttimista, vaan siirtyy tuota RCA kaapelia pitkin kotiteatterille, joka laittaa äänet tulemaan kotiteatterin kaiuttimista! =)
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2010
 4. ISOimage

  ISOimage Regular member

  Liittynyt:
  14.02.2005
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nyt täytyy sitten muistaa että kun TV:stä tulee äänet tuolle ns. kotiteatterille ne on stereona. Xboxia kun pelaa niin menettää kyllä helvetisti kun ei saa vietyä hdmi:llä tai optisella piuhalla suoraan vahvariin. Tokihan varmaan saat kuulumaan kaikista kajareista mitä tuon setin mukana tuli mutta se on vaan muutettua stereo ääntä, ei oikeaa monikanava ääntä ja kyllä, niissä on TODELLA iso ero käytännössä.

  Onnea valitsemallasi tiellä.
   

Jaa tämä sivu