1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ati Radeon HD5700

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi JugeliS 26.02.2014.

  1. JugeliS

    JugeliS Regular member

    Liittynyt:
    30.11.2004
    Viestejä:
    220
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Olin siinä päivittelemäs kyseistä näyttistä. Latasin amd.comin sivuilta ohjelman. Aloin asentaa ja hetken päästä alko näyttö vilkkuun niin ku siinä lukikin että näin alkaa tekeen. No se vilkku hetken ja sitte tuli yhtäkkiä sininen ruutu...
    Kone käynnisty normaalisti sen jälkeen ja toimiikin ihan normaalisti mutta ku meen tuonne amd vision engine control centeriin ni sieltä on kaikki valikot kadonnu.
    En ny pysty mitää näytön asetuksia muutteleen tai konetta yhdistä televisiooni.
    Uudestaanki kokeilin asentaa mutta sama homma tuli.

    Mitähän tässä pitäs tehdä?
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2014
  2.  
  3. Toniman92

    Toniman92 Regular member

    Liittynyt:
    08.11.2011
    Viestejä:
    2,060
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Poista noi ajurit revo Uninstallerilla "Kehittynyt poisto", sen jälkee aja CCleaner rekisterit ja puhdistus, käynnistä uudelleen. Tämän jälkeen Regedit, "etsi" ja kirjoita haettaviks kaikki "AMD Catalyst" viittaavat rekisterit, ja poista ne. Huomioi, että niitä ei saa jokaista kerralla kaikkia näkyviin, vaan sun pitää jatkaa tota hakemist yks kerrallaa niin kaua kun se ei enään löydä niit.

    Tämän jälkeen käynnistä uudelleen ja koita asentaa uudestaan, jos ongelma jatkuu, niin tuskin on korruptoitunut asennus / rekisteri vika. (Eli vika itse näyttiksessä tai muualla).
     
    Viimeksi muokattu: 26.02.2014

Jaa tämä sivu