1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus Vulcan ANC onglema.

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Zuuki 16.01.2012.

 1. Zuuki

  Zuuki Member

  Liittynyt:
  25.09.2011
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei, ostin pari päivää sitten jimm'siltä nämä kuulokkeet ja eka onglema on kun kuulokkeista laittaa tuon anc:n päälle jonka tehtävänä on eristää ympäriltä ääntä. esim jos vieressäsi on äänekäs tietokone niin et kuule sen huminaa, niin kuulokkeista alkaa kuulumaan kovempi humina kuin tietokoneesta, joka ärsyttää todella paljon korvia joten en tykkää käyttää sitä yhtään.

  Ja toinen onglema on että skypessä ystävät eivät tykkää yhtään uudesta mikistäni koska kuuluu kauheaa surina/huminaa, ja kun katsoin ääniasetuksiin niin mikissä näkyy kokoajan 2 palkkia olevan ääntä. Vein kuulokkeet kauas koneesta joten siitä ääni ei tule ja en saa sitä mistää asetuksisa pois, muuten kuin mikintehoste pois mutta silloin ei ääneni kuulu ollenkaa. Ja kun laitan mikin mutelle johdossa olevasta mikin mute nappulasta niin kaikki äänet kuuluu läpi skypeen mitä tietokoneellani teen.

  Onko näitten ongelmien vika kuulokkeissa vai jossain asetuksissa vai siitä että koneessani ei ole erillistä äänikorttia?. Ostanko äänikortin vai lähetänkö kuulokkeet takaisin?
   
 2.  
 3. sidrend

  sidrend Regular member

  Liittynyt:
  21.06.2009
  Viestejä:
  3,188
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Se ANC taitaa ainakin olla vain yksinkertaisesti huonosti suunniteltu ja toteutettu juttu, eli tuskin kuulokkeissasi ainakaan vikaa on sen puolesta. Tähän voi muut samanlaisten kuulokkeiden omistajat sanoa paremmin.

  Toisesta ongelmasta en sitten osaa sanoa, windowsissakin on jossain omissa asetuksissa mikrofonille voimmakkuus joten kokeileppa sieltä lisätä voluumia.

  Äänikorttia ei tarvitse noille ostaa.
   
 4. Zuuki

  Zuuki Member

  Liittynyt:
  25.09.2011
  Viestejä:
  28
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minulla on windowsin omista ääniasetuksisa mikin volume täysillä kuten myös skypestä ja HD VDeckistäkin eli ääniajureitten mukana tulleesta ohjelmasta.
   

Jaa tämä sivu