1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Asus RT-N56U + Huawei E1552

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi vihviuh 21.06.2015.

 1. vihviuh

  vihviuh Member

  Liittynyt:
  08.09.2008
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tässä nyt kolmisen tuntia yrittänyt saada toimimaan tuota nettitikkua otsikon mukaisessa reitittimessä. Itsellä reititin toimi moitteetta kuituyhteydessä, mutta yritän nyt saada kaverille langattoman yhteyden tuon mokkulan kautta.

  Millaiset asetukset tulee laittaa itse mokkulaan ja millaiset reitittimeen? Ihan voitte vääntää rautalangasta.

  Sain siis tuon reitittimen löytämään mokkulan mutta nettiyhteyttä se ei suostu muodostamaan.
   
 2.  
 3. salami87

  salami87 Member

  Liittynyt:
  28.08.2012
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Omasta kokemuksesta nuo Asus+Huawei kombot malleista riippumatta ei aina ota toimiakseen. Vanhemilleni ja kavereilleni noita muutamaan kertaan asennellut ja yleensä useamman tunnin tappelun jälkeen saatu toimimaan. Tuntuu olevan aivan sama mitkä asetukset laittaa niin yhteyttä nettiin ei välillä saada millään muodostettua.

  Asetukset kannattaa laittaa ihan Asuksen ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen yhteys saatu kuntoon käyttämällä useaa eri laitetta verkossa. Useimmiten se on yhdistänyt kun olen omalla Samsungin tabletilla tai Lumian puhelimella yrittänyt päästä verkon kautta nettiin. Välillä myös reitittimen uudelleen käynnistys on auttanut. Ja en todellakaan tiedä mistä johtuu, mutta näillä toimilla se on joka kerta saatu toimimaan.

  Ja se toimiva yhteys nettiin voi kadotaa myös reitittimen uudelleen käynnisteksen jälkeen, vaikka asetukset ovat pysyneet samana. Tämänkin jälkeen aina on kuulemma auttanut em. kikka eli kokeilla monella eri laitteella päästä nettiin. Henkimaailman asioita tuntuu olevan...
   

Jaa tämä sivu