1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Asus RT-AC66U sähkökatkoksen jälkeen ei toimi

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi setuulikk 28.01.2016.

 1. setuulikk

  setuulikk Regular member

  Liittynyt:
  29.04.2006
  Viestejä:
  133
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Otsikossa tulikin tiivistettynä ongelmani. Ensinnäkin: jos reitittimessä ei pala 2,4Hz eikä 5Hz kohdalla valo, voiko olettaa että reititin hajosi nyt lopullisesti? On nimittäin aina silloin tällöin, usein juuri sähkökatkosten jälkeen tuo Asuksen wlan reititin kadonnut verkkoyhteyksistä ja sitten kun sitä on monta kertaa bootattu, niin sitten langaton verkko on ruvennut toimimaan. En muista onko nuo valot palaneet, mutta nyt eivät pala, eikä mikään kone löydä lähiverkkoyhteyttä.
  Onko joku kikka kolmonen, vai uuden laitteen hankinta edessä?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Pelkästään sähkökatkon ei pitäisi aiheuttaa ongelmia reitittimille, sen pitäisi palautua ja käynnistyä normaalisti sitten kun virtaa taas tulee. Asetusten haku ja yhteyden muodostaminen voi sähkökatkon jälkeen kestää muutamia minuutteja, mutta sen enempää ongelmia ei yleensä ole. Jos ongelmia tulee, purkin boottaaminen yleensä korjaa ongelman.

  Voisikohan olla, että purkki on mennyt sekaisin, ja sen asetukset pitäisi tarkistaa. Laitteen käyttöohjeista löytyy tarkemmat ohjeet asetusten tarkistamiseen ja langattomien verkkojen uudelleenluontiin. Joskus purkin asetuksiin ei pääse langattomasti käsiksi, joten konffaamiseen tarvitsee verkkopiuhan. Jos purkkiin ei pääse sisälle edes langallisella yhteydellä, ohjekirjan avulla, on se todennäköisesti rikki.
   

Jaa tämä sivu