1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus O!Play Air HDP-R3 - Ei yhteyttä verkkoresursseihin

Viestiketju Mediasoittimet -osiossa. Ketjun avasi -Cas- 04.04.2012.

 1. -Cas-

  -Cas- Member

  Liittynyt:
  05.04.2005
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  Nappasin tänään Verkkokaupasta kantoon Asus O!Play Air HDP-R3 -media soittimen. Valitsin laitteen sen langaattomien ominaisuuksiensa takia ja Yhdistäminen WLAN -verkkoon kävikin sutjakasti ja ilman ongelmia. Toisin kuitenkin kävi kun yritin avata videotiedostoja kotiverkkoni kautta.

  Minulla on verkossa XBOX360, PS3 ja Western Digitalin mediasoitin ja nämä kaikki toimivat moitteetta. Tämä Asuksen romu sen sijaan herjaa jatkuvasti, että: "login failed", vaikka Western Digital vieressä toimii hienosti samoilla tunnuksilla ja samassa verkossa. WTF!?!? Googlettelu paljasti, että muutkin ovat kärsineet moisesta ja löysin jotain rekisterieditointivinkkejä. Ei kai nyt herran Jumala sentään enää nykypäivänä mitään tuollaista tarvi kikkailla? Piuhat kiinni ja menoksi pitäis olla homman nimi. Hermot menee, 3s asennuskalja aukesi juuri.

  Onko kellään kokemuksia ko. laitteesta ja moisista verkko-ongelmista? Nyt ovat vinkit tarpeen.

  Käyttiksenä verkon "emokoneessa" on Windows 7 64bit Home Premium.

  Ongelmasta vielä sen verran, että näen kyllä koneen jolta media pitäis streamata, mutta kun yritän yhdistää siihen kysyy Asuksen mediasoitin minulta tunnusta ja salasanaa. Näitä ei kuitenkaan hyväksytä. Western Digitalin laite toimii täysin samalla tavalla, mutta tunnus toimii. Erona ainoastaan se, että Western Digital näkyy laitelistalla "omana itsenään", ASUS tuntemattomana laitteena.
  -Cas-
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2012
 2.  
 3. samfin

  samfin Regular member

  Liittynyt:
  26.05.2005
  Viestejä:
  1,086
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46

  Ymmärsin niin että tietokoneelta pitäisi streemata tavaraa... Mitkä ovat jaetun kansion oikeudet? Helpoimmalla pääsee kun laittaa oikeudet kaikille/everyone ja täydet oikeudet niin tälläisiä ongelmia ei pitäisi olla. Ei sitä kotiverkossa varmaan sen kummemmin tarvitse salasanan taakse pistää?
   
 4. Kalle2

  Kalle2 Member

  Liittynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Samaan ongelmaan olen törmännyt Asus O!Play Gallerylla eli saan W7 kansiot näkymään Asuksen kautta mutta aina tulee "login failed" ilmoitus.

  Kansioiden jakoja on koetettu aukoa, palomuuria on availtu ja kaikkea muuta koetettu. Kokeilin myös Ubuntulla mutta samaa vikaa sielläkin

  Kaikenlaista on tullut kokeiltua mutta vielä en ole rekisteriä ronkkinut. Vaikuttaa uskomattomalle jos ei ilman rekisterin muokkaamista tälläistä saa toimimaan

  Mielellään laita neuvoja jos saat ongelman ratkaistua
   
 5. samfin

  samfin Regular member

  Liittynyt:
  26.05.2005
  Viestejä:
  1,086
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
 6. Kalle2

  Kalle2 Member

  Liittynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  30
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kävin läpi asetukset uudelleen ja listan ohjeilla; otin lisäksi avonaisen otteen kaikkiin palomuurirajoituksiin mutta huonolla menestyksellä. Valitettavasti huono tulos edelleen eli toisto ei onnistu verkon kautta. Onnistuin saamaan yhteyden Media Playerin kautta eli saan Asuksen kautta esille PC:n kiintolevyllä olevat videot mutta kun valittua videota yrittää toistaa, pyörittää Asus sitä aikansa ja sitten "tilttaa".

  Saman ilmiön huomasin kun koetin Youtube toistoa Internetin kautta, Asus menee virrattomaksi ennenkuin toisto alkaa

  Ainoa mikä toimii on USB levyn kautta tapahtuva toisto joka toimii ihan hyvin. Ubuntu-ja W7 toisto ei onnistu.

  Mikäköhän mahtaa olla Verkkokaupan palautuspolitiikka?
   

Jaa tämä sivu