1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Asus MX229Q No signal DP piuhalla

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi RatCon 10.10.2016.

  1. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Asuksen Asus MX229Q ja täysin uusi. DisplayPort piuha sanoo no signal mutta taas DVI piuhalla toimii hyvin ? Ja tähän lisättäköön, että ensimmäisen päivän se DP piuha kyllä toimi ja kuva tuli, mutta aamulla tuli no signal eikä sen jälkeen ole toiminut ? Tällä hetkellä DVI toimii ongelmitta. Näytön valikosta huomioitu myös Source aseutukset.
     
  2.  
  3. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,178
    Kiitokset:
    615
    Pisteet:
    123
    Tässä jotain hatusta vedettynä.Jossakin oli tälläistä tarinaa kerrottu.o_O

    Singaali.PNG
     
  4. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Ei oikeen löydy ohjauspaneelista display port hommeleita, missäpäin ne pitäs olla ?
     
  5. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,178
    Kiitokset:
    615
    Pisteet:
    123
  6. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
  7. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,165
    Kiitokset:
    122
    Pisteet:
    93
    Jaahas. Eli näin pitkä rööki kuin Uunolla kohdassa 0.17 ;)

    View: https://www.youtube.com/watch?v=kVyXY0mevM8
     
  8. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
  9. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,178
    Kiitokset:
    615
    Pisteet:
    123
    Maailmassa monta ihmeellistä asiaa,ne hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.:)
    No pääasia,että alkoi toimimaan.
     
  10. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Tänään sama juttu, ei jaksais tehä kyseistä operaatioo joka päivä.
    Samoin fps droppia havaittavissa, mutta en oo varma onko vaan GTX 1070:n ajurit kesken ?
     
  11. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,178
    Kiitokset:
    615
    Pisteet:
    123
    Alkais epäilyttämään,että koneessa vois olla jotain feelua.
    Emo + näyttis + kovo,käyttöjärjestelmääkään unohtamatta.
    Tossa ei nyt Uunon tupakkatauon pituuskaan taida auttaa.:(
     
  12. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Emo Gigabyte GA-Z68XP-UD3 ei mitään ongelmaa kun oli Radeon 7970 (kaikki ajurit ja envolvedit poistettu)
    Näyttis GTX 1070, täysin uus.
    Kovalevynä Samsungin 850 Pro, alle vuoden vanha
    Windows 7 Home edition, laillinen lisenssi

    Näyttöä epäiltiin alkuun, mutta suljettiin pois. Nimittäin siinä oli kuukaus takuuta jäljellä ja saatiin takuusta uus näyttö tilalle. Hups, sama jatku joten epäilen todella vahvasti että näytössä ois mitään vikaa.

    Jostain syystä experience on vitun laginen, ja kaatu pari kertaa. Kokeillaan ajaa kaikki ajurit kettuun ja asentaa uusiks. Josko se auttais yhtään tohon fps droppiin..... Ei kyllä kehuja tuo experience ainakaan tällä hetkellä saa.

    E:
    En meinaa pääse edes asetuksia muuttamaan, koska experience jäätyy... -huokaus-

    E2:
    Experience poistettu, nyt framerate taas 200 ja fps droppi kadonnu. Ei kyllä ladata uusiks. Vielä kun ton displayport ongelman sais korjattua jotenki
     
    Viimeksi muokattu: 16.10.2016
  13. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,640
    Kiitokset:
    393
    Pisteet:
    93
    2- versioo ei enää kehitetä, uusi 3- versio kahdessa koneessa toimii kuin junanvessa :cool: (ja molemmissa Win10).
     
  14. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Ladtattu: http://www.geforce.com/geforce-experience

    Helpottaa muuten varmasti kysyjää, sekä muutenkin on tosi informatiivinen vastaus että jollain toisella toimii. Auttaa varmasti koneen säätämisessä.
     
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Tämäkään ei välttämättä auta, mut katos onko näytön asetuksissa DP:n kohdalla jossain joku deep sleep-asetus? Jos löytyy koita laittaa offille...
     
  16. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
  17. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Joo luin just tota ohjekirjaa, jollain toisella asuksen näytöllä oli korjaantunu vastaava ongelma tolla tempulla.
     
  18. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Toi on meinaa outo, että bootatessa näyttö pelittää ja singaali tulee. Sit kun yöks sammuttaa ja aamulla kokeilee, eipä toimikkaan enää. Kuulostais kovasti just oltain unimoodilta tms, mutta hitto kun ei sille asetuksia löydy.
     
  19. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Kummallakaan mitään muuta ideaa ?
    Oikeastaan kaikki muut viat on nyt saatu korjattua, paitsi ton että Displayport ei anna singaalia sen jälkeen kun on yöks pistetty kii ? Antaa kyllä kun koneen buuttaa, silloin ei mitään probleemaa ?
     
  20. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Eipä oikeen ole. En omista yhtään näyttöä jossa olis dp-liitin, että ei oikein ole käytännön tietoa, vain mitä google kertoo.
     
  21. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,178
    Kiitokset:
    615
    Pisteet:
    123

Jaa tämä sivu